Pelletskaminer

På denna sidan kan Ni handla pelletskaminer - direkt online. Man kan beställa pelletskamin med direktleverans hem till Er, frakten och momsen är redan inbakad. Vi säljer endast kvalité kaminer. Om du installera en pelletskamin, får du skönare värme till låg kostnad och dessutom bidrar du till en bättre miljö idag och i framtiden. Har du direktel...

På denna sidan kan Ni handla pelletskaminer - direkt online. Man kan beställa pelletskamin med direktleverans hem till Er, frakten och momsen är redan inbakad. Vi säljer endast kvalité kaminer. Om du installera en pelletskamin, får du skönare värme till låg kostnad och dessutom bidrar du till en bättre miljö idag och i framtiden. Har du direktelvärme kan du snabbt sänka dina värmekostnader, med upp till 80% och samtidigt göra ett litet bidrag för en bättre miljö, genom att installera en pelletskamin. Det finns många argument till varför du ska värma ditt hus med pellets alternativt en pelletskamin. Det kommer att hjälper dig att spara pengar och att det är en av de mest miljövänliga energikällorna, och idag är kanske en de vanligaste sätten att minska sina kostnader. Lägg därtill till den lokala service och tillgänglighet som du får om du handlar av oss och de bekväma leveranser som Mr pellets erbjuder. Leverans direkt hem till dig. Antingen via Schenker eller Posten Pelletskaminer ger bara inte mysfaktor, utan även jämn, skön och billig värme i huset. Pelletskaminen har egen inomhusgivare, med automatisk start och stopp, vilket gör att pelletskaminen sköter sig själv. askar ur den får man ju göra, det klara den inte själv. En anna stor fördel, är ju att det är mycket renare med pellets ur miljöaspekt, kontra vedkaminer och man slipper bära in ohyra, småkryp, som oftast finns på veden. Bästa sättet att sänka sin elkostnad är att helt enkelt inte använda el. Med dagens pelletspriser får du skön värme för ca 55öre/kWh. Till skillnad mot en värmepump, som fungerar som sämst när den bäst behövs, ger pelletskaminen samma värme oberoende av utetemperaturen. Pelletskaminen är ett perfekt komplement till värmepumpar då det är som kallast och elen som dyrast.

Mehr

Pelletskaminer Es gibt 13 Artikel.

Unterkategorien

 • AsarGudarna
  Pelletskaminer från AsarGudarna! Är ett helt eget märke, med namn valda från Asar-tidens Gudar och Gudinnor. Alla våra pelletskaminer är av högsta kvalite' och med den senaste teknologin. Bra standard med hög verkningsgrad, god driftsäkerhet och handhavande. Bra konkurrenskraftiga priser och trygga leveranser till er som slutkund. Bästa sättet att sänka sin elkostnad är att helt enkelt inte använda el. Med dagens pelletspriser får du skön värme för ca 55öre/kWh. Till skillnad mot en värmepump, som fungerar som sämst när den bäst behövs, ger pelletskaminen samma värme oberoende av utetemperaturen. Pelletskaminen är ett perfekt komplement till värmepumpar då det är som kallast och elen som dyrast.
 • Mysinge standard
 • Ekerum standard
  KMP Ekerum - modern och tidlös Stilren pelletskamin.
 • Lilla Frö Standard
  Pelletskamin Lilla Frö 3 - 5 kW! Pelletskamin Lilla Frö är utvecklad och tillverkad i Sverige och genomsyras av en genuin kvalitetskänsla. Kaminens har design och format som passar i de flesta hemmiljöer. KMP´s pelletskamin Lilla Frö är ett lättskött och prisvärt alternativ som ger skön värme och extra myskänsla i fritidshus och mindre villor. Kaminen tänder själv.
 • Neptuni standard
Zeige 1 - 13 von 13 Artikeln
 • 28 958 kr 32 906 kr -12%

  Pelletskamin TOR 5 - 13 kW! Kaminen Tor är effektstarkast kaminen vi har (13 kW), med många finesser, Och lätt att styra med fjärrkontrollen, Den höga verkningsgraden i kombination med den automatiska driften gör att kaminen ersätter upp till 80 % av uppvärmningen i en normal villa med t.ex. direktverkande el.

  28 958 kr 32 906 kr -12%
  Reduzierter Preis!
 • 17 738 kr 20 156 kr -12%
  Sale!

  Pelletskamin Freja, Svart 3 - 6,5 kW! Pelletkaminen Freja har som Tor, många finesser, Och lätt att och styra med fjärrkontrollen,  Den höga verkningsgraden i kombination med den automatiska driften gör att kaminen ersätter upp till 80 % av uppvärmningen i en normal villa med t.ex. direktverkande el.

  17 738 kr 20 156 kr -12%
 • 14 130 kr 15 700 kr -10%
  Sale!

  14 130 kr 15 700 kr -10%
 • 37 905 kr 39 900 kr -5%

  Pelletskamin Ekerum Vit + Drag - modern och tidlös Stilren.Den finns i fem olika kulörer och det i kombination med den klassiska designen gör den till en flexibel möbel som passar i de flesta hem.Kaminer kan ersätta upp till 80 procent av din tidigare uppvärmning i ett normalt hus.Kaminen är perfekt komplement för dig som har direktverkande el och inte...

  37 905 kr 39 900 kr -5%
  Reduzierter Preis!
 • 37 905 kr 39 900 kr -5%

  Pelletskamin Ekerum Svart (matt)+Drag = 1 hål genom väggen är allt som behövs!Modern och tidlös Stilren.Den finns i fem olika kulörer och det i kombination med den klassiska designen gör den till en flexibel möbel som passar i de flesta hem.Kaminer kan ersätta upp till 80 procent av din tidigare uppvärmning i ett normalt hus.

  37 905 kr 39 900 kr -5%
  Reduzierter Preis!
 • 39 900 kr

  Pelletkamin Ekerum Röd+Drag = 1 hål genom väggen är allt som behövs! Modern och tidlös Stilren.Den finns i fem olika kulörer och det i kombination med den klassiska designen gör den till en flexibel möbel som passar i de flesta hem.Kaminer kan ersätta upp till 80 procent av din tidigare uppvärmning i ett normalt hus.

  39 900 kr
 • 37 905 kr 39 900 kr -5%

  Pelletskamin Neptuni Vit + Drag KMP Neptuni - unik och utmanande Utmana dina sinnen med modern pelletskamin. Källan till KMP Neptunis speciella uttryck är framför allt den ellipsformade glasrutan och det pelarformade varmlufts- utblåset. Kaminen är utvecklad och tillverkad i Sverige

  37 905 kr 39 900 kr -5%
  Reduzierter Preis!
 • 39 900 kr

  Pelletskamin Neptuni Röd + Drag KMP Neptuni = 1 hål genom väggen är allt som behövs. KMP Neptuni - unik och utmanande Utmana dina sinnen med modern och nyskapande formgivning av Fredrik Fyhr och Fredrik Svensson. Källan till KMP Neptunis speciella uttryck är framför allt den ellipsformade glasrutan och det pelarform.

  39 900 kr
 • 37 905 kr 39 900 kr -5%

  Pelletskamin Neptuni Svart + Drag KMP Neptuni - unik och utmanande Utmana dina sinnen med modern pelletskamin. Källan till KMP Neptunis speciella uttryck är framför allt den ellipsformade glasrutan och det pelarformade varmlufts- utblåset. Kaminen är utvecklad och tillverkad i Sverige

  37 905 kr 39 900 kr -5%
  Reduzierter Preis!
 • 39 900 kr

  Pelletskamin Neptuni Metallic + Drag Neptuni - unik och utmanande Utmana dina sinnen med modern pelletskamin. Pelletskamin Neptunis speciella uttryck är framför allt den ellipsformade glasrutan och det pelarformade varmlufts- utblåset. Kaminen är utvecklad och tillverkad i Sverige

  39 900 kr
 • 27 850 kr

  Pelletskaminen Lilla Frö+Drag 2 - 5 kW. Är ett lättskött och prisvärt alternativ som ger skön värme och extra myskänsla i fritidshus och mindre villor. Ersätter upp till 80% av ditt värmebehov. En pelletskamin som ligger i tiden!

  27 850 kr
 • 20 400 kr

  Pelletskamin Lilla Frö! Pelletskamin Lilla Frö är utvecklad och tillverkad i Sverige och genomsyras av en genuin kvalitetskänsla. Kaminens har design och format som passar i de flesta hemmiljöer. KMP´s pelletskamin Lilla Frö är ett lättskött och prisvärt alternativ som ger skön värme och extra myskänsla i fritidshus och mindre villor. Kaminen tänder själv.

  20 400 kr
 • 16 103 kr 16 950 kr -5%

  16 103 kr 16 950 kr -5%
  Reduzierter Preis!
Zeige 1 - 13 von 13 Artikeln