Reduzierter Preis! Pelletbrännare KMP PX22 Vergrößern

Pelletbrännare KMP PX22

1588 kampanj

Neuer Artikel

Kampanj! Skall Vi byta! Vi tar Er gamla brännare även oljebrännare! Och Ni får köpa PX 22 för inbytespris 14 300 kr. Ord. pris 17 900 Kr.

Pelletbrännare PX22 Pelletbrännare från KMP i Kalmar, PX22, den allra senaste modellen. Dockningsfläns ingår. Glöm nu inte att köpa till matarsskruven också PX-brännare.

Mehr Infos

14 900 kr inkl. MwSt.

-3 000 kr

17 900 kr inkl. MwSt.

Mehr Infos

Pelletbrännare PX22

Pelletbrännare från KMP i Kalmar, PX22, den allra senaste modellen. Dockningsfläns ingår. Glöm nu inte att köpa till matarsskruven också!

Bytes kampanj: Vi tar Er gamla brännare i inbyte och ni får köpa PX22 för endast 14 300 kr. inkl.moms. ord.pris är 17 900 kr. Även Ni som kanske idag anväder er av olja, så tar vi oljebrännaren i inbyte. Men glöm inte att ni måste komplettera med en matarskruv också.

Brännaren är tillverkad i rostfritt, syrafast och högtemperaturbeständigt stål. Material som är omsorgsfullt utvalda med tanke på lång livslängd och låga kostnader. Den har inga rörliga delar. Brännaren har en hög verkningsgrad. Med modern digital teknik övervakas termostaten i pannan och temperaturen bibehålls på effektivast sätt. Säkerheten är den högsta med flera inbyggda skydd som fallrör, överhettningsskydd och övervakningssensor för lågan. Installationskostnaden är mycket låg. Brännaren är enkel att installera och passar de flesta pannor genom en framåtbrinnande konstruktion. Elektrisk tändning är standard. Förbränningsverkningsgrad: ca 92 % Avgiven effekt i maxläge: 20 kW Avgiven effekt i halvfartsläge: ca 10 kW Spänning: 230VAC Effektförbrukning, medel : 40 W Vikt 12 kg

Zubehör

Kunden, die dieses Produkt gekauft haben, kauften auch ...

Download