Pelletspannor

Vi säljer bara pelletspannor av högsta tänkbara kvalit'e, Som verkligen är anpassade för pelletseldning, med stor plats för aska, lätta att rengöra eller tömma. Verkninggraden är från ca 92 % och uppåt, mot 96 %, smidiga att konventera med elpatroner eller shuntstyrningar. En del av våra pannor har redan från början inegrerade elpartroner, och s...

Vi säljer bara pelletspannor av högsta tänkbara kvalit'e, Som verkligen är anpassade för pelletseldning, med stor plats för aska, lätta att rengöra eller tömma. Verkninggraden är från ca 92 % och uppåt, mot 96 %, smidiga att konventera med elpatroner eller shuntstyrningar. En del av våra pannor har redan från början inegrerade elpartroner, och shuntyrning samt automatisk spaksotning, rökgasfläkt med mera i sig från start. Full kontroll på årsförbrukning ,larm både ljudlösa eller med ljud, för olika funktioner.

Mer

Pelletspannor Det finns 13 produkter.

Underkategorier

 • Janfire Pelletspanna
  Pelletspanna Janfire och deras duoflame pelletspanna, fungerar i perfekt balans med Janfire, ariterm, pellex, pelletsbrännare av både nya och tidigare modell. Alla modeller har spaksotning, stor eldstad med stort askutrymmen. Själva märket Janfire är det äldsta och mest kända pelletsbrännar namnet i Sverige. Vilket bidra till hög kvalite och säkerhet. Pelletsbrännare kan enkelt anslutas utan att anpassningar på pannan behöver göras. Skötseln kan nedbringas till 0 timmar om året genom den automatiska spaksotningen som finns som tillbehör.
 • Varmluftspannor
  Varmluftspanna från Vänerpannan, absolut i högklass när det gäller att värma upp luften i lokalen snabbt och enkelt. Inga konstigheter alls och med stort askutrymmen. Kan både köras med en enkelbrännare eller alternativt 2 pelletsbrännare samtidigt beroende på vilket effektuttag man behöver.
 • Ariterm/Thermia...

  Pelletspanna från Ariterm är nog marknadens bästa effektivaste pelletspanna, biomatic20i har allt man kan önska sig ifrån en pelletspanna, automatisk sotning av tuberna som är stående, rökgasfläkt, vilket gör att man inte är beroende av bra drag i skorsten, stor askbehållare som rymmer 50 liter aska och gör att man kan köra igenom ca 1.5 ton pellets utan att aska ur den. Inbyggd shuntstyrning som håller jämn temperatur i huset, med nattsänkning med mera. pelletbrännaren helt otrolig och brinner uppåt, ingen risk för gengasexplosioner, tändning i överdel i brännakoppen. Full kontroll av hela årsförbrukningen via menyer. Inbyggda el-patroner 6+3 kw, vilket man kan välja Pellets+El samtidigt om man. Hysteresen är ställbar.

Visar 1 - 13 av 13 artiklar
 • 47 745 kr 53 050 kr -10%

  Pelletspanna Ariterm Biomatic Basic 8 - 20 kW  med pelletsbrännare PX22. Detta paketet är både pelletspanna och pelletsbrännare inräknat i paketet, pannan har rökgasfläkt, sotspakning, elpatron 9 kW(6 + 3 kW),  och är en ekonomisk, driftsäker och miljövänlig kombination av centralvärmepanna.

  47 745 kr 53 050 kr -10%
  Reducerat pris!
 • 51 120 kr 56 800 kr -10%

  Pelletspanna Ariterm Biomatic Basic 8 - 20 kW  med pelletsbrännare Ariterm BeQuem 20D. Detta paketet är både pelletspanna och pelletsbrännare inräknat i paketet, pannan har rökgasfläkt, sotspakning, elpatron 9 kW(6 + 3 kW),  och är en ekonomisk, driftsäker och miljövänlig kombination av centralvärmepanna. Är avsedd för uppvärmning av villor och produktion...

  51 120 kr 56 800 kr -10%
  Reducerat pris!
 • 31 188 kr 33 900 kr -8%

  Billig och köpvärd Pelletspanna Biomatic Basic. Pelletspanna Ariterm Biomatic Basic 8 - 20 kW Är en pelletspanna utan pelletsbrännare som passa till marknadens flesta pelletsbrännare, och har rökgasfläkt, sotspakning, elpatron,  och är en ekonomisk, driftsäker och miljövänlig kombination av centralvärmepanna. Är avsedd för uppvärmning av villor och...

  31 188 kr 33 900 kr -8%
  Reducerat pris!
 • Har utgått ur sortimentet och ersatts med Biomatic 20i.Pelletspanna Ariterm Biomatic+ 20 Är Sveriges mest sålda kompletta pelletspanna Pelletspanna Ariterm Biomatic+ 20 är en ekonomisk, driftsäker och miljövänlig kombination av centralvärmepanna och pelletsbrännare, som är avsedd för uppvärmning av villor och produktion av varmvatten.

 • 5 000 kr

  Ariterm GSM-A2 Är en kompakt universell larmsändare som larmar och tar emot kommandon via SMS. Larmen och statusändringar kommer som förklarande text beroende av vilken förprogrammering man väljer. Larmen går till det telefonnummer som initierar A2. Man kan därefter lägga till fler nummer via SMS.

  5 000 kr
 • 80 325 kr 89 250 kr -10%

  Ariterm BioCompPX är en komplett pelletspanna för dig som har effektbehov utöver vad normala villapannor är konstruerade för. BioCompPX tillåter kontinuerlig drift upp till pannans märkeffekt på 60kW vilket gör den till en utmärkt produkt för dig med stort kontinuerligt effektbehov. Välj Vänster eller Höger montage av brännaren  

  80 325 kr 89 250 kr -10%
  Reducerat pris!
 • 77 366 kr 85 963 kr -10%

  Ariterm BioCompPX-UltraLight är en komplett pelletspanna för dig som har effektbehov utöver vad normala villapannor är konstruerade för. BioCompPX-UL tillåter kontinuerlig drift upp till pannans märkeffekt på 60kW vilket gör den till en utmärkt produkt för dig med stort kontinuerligt effektbehov. Välj Vänster eller Höger montage av brännaren  

  77 366 kr 85 963 kr -10%
  Reducerat pris!
 • 2 000 kr

  Rökgasfläkt till de nya pelletspannorna Biomatic+20 samt Biomatic Basic. Rökgasfläkt som hjälper till att få ut röken, och håller jämt undertryck i pannan, även lämpad för trånga  eller korta rökkanaler, där annars undertrycket kan vara dåligt. 230 volt 50 Watt.

  2 000 kr
 • 27 000 kr

  Pelletspanna Compact speciellt framtagen för att arbete effektivttillsammans med Janfire Pelletsbrännare NH och Sol kombinenerat medackumulatortank. Maxeffekten är 12 kW vilket i de flesta fall räcker tillen normalvilla.

  27 000 kr
 • 63 480 kr 69 000 kr -8%
  Rea!

  Ariterm Biomatic+ 20 (i) nu även i i-version! - i:et i Ariterm Biomatic+ 20i/40i står för: iNTELLIGENT: Självreglerande Lambdastyrning av förbränningen. iNTERNETUPPKOPPLING: Uppkoppling till internet via lokalt WiFi-nätverk  möjliggör kontroll och styrning av pannan från distans via PC, läsplatta eller smarta  telefoner. iNFORMATIV

  63 480 kr 69 000 kr -8%
 • 0 kr

  Vänerpannan. En pelletseldad varmluftspanna, i samarbete med Janfire's pelletbrännare. Finns upp till 46 kW.Varmluftspanna för mindre exempelvis industrilokal, lager med mera Begär Offert.

  0 kr
  Online endast
 • 40 625 kr

  Janfire pelletspanna fungerar i perfekt balans med Janfire pelletsbrännare av både ny och tidigare modell. Brännaren kan enkelt anslutas utan att anpassningar på pannan behöver göras. Skötseln kan nedbringas till några få timmar om året genom den automatiska spaksotningen och automatiska askutmatningen som är standardmonterad.

  40 625 kr
 • 89 148 kr 96 900 kr -8%
  Rea!

  Ariterm Biomatic+ 40i nu även i i-version! - i:et i Ariterm Biomatic+ 20i/40i står för: iNTELLIGENT: Självreglerande Lambdastyrning av förbränningen. iNTERNETUPPKOPPLING: Uppkoppling till internet via lokalt WiFi-nätverk  möjliggör kontroll och styrning av pannan från distans via PC, läsplatta eller smarta  telefoner.

  89 148 kr 96 900 kr -8%
Visar 1 - 13 av 13 artiklar