Pelletskamin Ekerum Röd+Drag

2043D

Ny produkt

Pelletkamin Ekerum Röd+Drag = 1 hål genom väggen är allt som behövs!

Modern och tidlös Stilren.Den finns i fem olika kulörer och det i kombination med den klassiska designen gör den till en flexibel möbel som passar i de flesta hem.Kaminer kan ersätta upp till 80 procent av din tidigare uppvärmning i ett normalt hus.

Mer detaljer

39 900 kr inkl.

Mer information

Pelletkamin Ekerum Röd+Drag = 1 Hål genom väggen är allt som behövs. 3.5 - 6 kW

KMP Ekerum - modern och tidlös

Kaminen är ett perfekt komplement för dig som har direktverkande el och inte vill investera i ett vattenburet system.

Stilren, avskalad och modern, det är KMP Ekerum som formgivits av Fredrik Fyhr och Fredrik Svensson. Frontens formspråk är lika självklart som distinkt och det stora fönstret ger betraktaren optimal insyn till den levande elden. Även den öppningsbara toppen och den genomtänkta sockeln bidrar till det lätta och spänstiga uttrycket. KMP Ekerum är utvecklad och tillverkad i Sverige. Resultatet är en högkvalitativ, elegant och tidlös kamin med skandi-navisk känsla som är lika lättplacerad som lättskött.

Kaminen är tillverkad i lackerad plåt och aluminium, där topp och front erbjuds i sex olika kulörer. Sidorna och sockeln är lackerade i en diskret grafitgrå nyans.

Kontrollerad värme på dina villkor

KMP-kaminerna är P-märkta och dess fläktar och patenterade bränsle-matning gör dem till de mest tystgående pelletskaminerna på marknaden.

KMP Ekerum är utvecklad för att fungera som en primär värmekälla. Den höga verkningsgraden i kombination med den automatiska driften gör att kaminen ersätter upp till 80 % av uppvärmningen i en normal villa med t.ex. direktverkande el. Rumstemperaturen ställs enkelt in på manöverpanelen och vid termostatdrift tänds och släcks kaminen automatiskt för att hålla inställd temperatur.

Påfyllning av pellets sker enkelt genom att toppen skjuts framåt så att förrådet blir tillgängligt. Det rymliga förrådet gör att kaminen, i ett normalt hus, brinner 1-2 dygn innan det är dags att fylla på igen. 

Med eller utan skorsten…

Har du ingen skorsten kan du välja att installera KMP Ekerum helt utan en traditionell skorsten. Lösningen kallas KMP Drag och är en patentsökt fläktstyrd rökgaskanal som går rakt ut genom väggen. Även anslutningen till en traditionell skorsten, ny eller gammal, är mycket smidig då endast ett handgrepp skiljer anslutning uppåt från bakåt.

 

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Nerladdning

Broschure Ekerum GB

Broschure Ekerum English

Nerladdning

Instruction Ekerum GB

Instruction Ekerum English

Nerladdning

Produktblad Ekerum SE

Produktblad Ekerum Swedish

Nerladdning

Bruksanvisning Ekerum/Neptuni

Bruksanvisning Ekerum/Neptuni Swedish

Nerladdning

EG-intyg Drag09

EG-intyg Drag-09 PDF

Nerladdning