Pelletspanna Biomatic Basic + pelletsbrännare PX22

4007+1588

Ny produkt

Pelletspanna Ariterm Biomatic Basic 8 - 20 kW  med pelletsbrännare PX22. Detta paketet är både pelletspanna och pelletsbrännare inräknat i paketet, pannan har rökgasfläkt, sotspakning, elpatron 9 kW(6 + 3 kW),  och är en ekonomisk, driftsäker och miljövänlig kombination av centralvärmepanna.

Mer detaljer

47 240 kr inkl.

Mer information

Vi har den utställd för visning på Jönköpingsvägen 105, i VÄRNAMO. Samma ingång som Auto-experten. Direkt till höger innaför dörren.

Pelletspanna Ariterm Biomatic Basic 8 - 20 kW  med pelletsbrännare PX22.

Detta paketet är både pelletspanna och pelletsbrännare inräknat i paketet, pannan har rökgasfläkt, sotspakning, elpatron 9 kW (6 + 3 kW),  och är en ekonomisk, driftsäker och miljövänlig kombination av centralvärmepanna. Är avsedd för uppvärmning av villor och produktion av varmvatten.

Bekvämlighet, miljöprestanda och verkningsgrad är bästa tänkbara i denna gedigna och moderna konstruktion som uppfyller kraven på lätthanterlig och effektiv pelletseldning. Biomatic Basic är optimerad för de flesta fabrikat av pelletsbrännare eftersom den är standardutrustad med rökgasfläkt vilket ger bästa tänkbara förutsättningar för pelletseldning.

Biomatic Basic har ett stående konvektionssystem (samma som för Biomatic+) med spaksotning vilket gör att pannan kan bibehålla en hög verkningsgrad mellan servicetillfällen. Den väl tilltagna askbehållaren är mycket enkel att dra ut och tömma. Behållaren har en volym på 50 liter vilket motsvarar den mängd aska man normalt får vid förbränning av ca 2 ton pellets vid 0,5% askhalt och normal volymvikt.

 

Tillbehör

Nerladdning

Manual PX22

Installationsbeskrivning pelletsbrännare PX22, hur man använder brännaren på rätt sätt

Nerladdning