Pellets kamin lilla Frö standard

2071SG

Neuer Artikel

Pelletskamin Lilla Frö!

Pelletskamin Lilla Frö är utvecklad och tillverkad i Sverige och genomsyras av en genuin kvalitetskänsla. Kaminens har design och format som passar i de flesta hemmiljöer. KMP´s pelletskamin Lilla Frö är ett lättskött och prisvärt alternativ som ger skön värme och extra myskänsla i fritidshus och mindre villor. Kaminen tänder själv.

Mehr Infos

27 900 kr inkl. MwSt.

Mehr Infos

Fördelar med pelletskamin Lilla Frö

•Primär värmekälla
•Upp till 80% av husets värmebehov
•Möjlighet att njuta av eldens sken
•Helautomatisk, termostat tänder och släcker
•Automatisk rengöring av konvektionsdelar
•Litet format med stort pelletsförråd

KMP Lilla Frö är trots små dimensioner och ringa vikt en fullvuxen kamin med rejält pelletsförråd, som ger lång brinntid och med samma höga verkningsgrad som KMPs övriga kaminer. KMP Lilla Frö har topp och sidor i matt svartlackerad plåt och fronten är utförd av rostfritt stål.

KMP Lilla Frö är utvecklad och tillverkad i Sverige och genomsyras av en genuin kvalitetskänsla. Kaminens har design och format som passar i de flesta hemmiljöer. KMP Lilla Frö är ett lättskött och prisvärt alternativ som ger skön värme och extra myskänsla i fritidshus och mindre villor. Kaminen tänder själv.

KMP kaminerna är utvecklade för att fungera som en primär värmekälla. Den höga verkningsgraden i kombination med den automatiska driften gör att kaminen kan ersätta upp till 80% av elvärmen i en normal villa med direkt-verkande el. Önskad rumstemperatur ställs enkelt in på manöverpanelen. Vid termostatdrift, tänds och släcks sedan kaminen automatiskt för att hålla rätt temperatur. Med den digitala styrningen kan du programmera olika temperaturer. Kanske du vill ha extra varmt och skönt på morgonen och kvällen men svalare på dagen och natten. Med Ariterm:s egenutvecklade styrning kan du få det precis som du vill. Påfyllning av pellets sker enkelt genom luckan på toppen av kaminen. Förrådets väl tilltagna storlek gör att kaminen, i ett normalt hus, brinner ett till två dygn innan det är dags att fylla på igen.

Skorsten eller inte?
Har du ingen skorsten kan du välja att installera den utan en traditionell skorsten. Lösningen kallas KMP Drag och är en patentsökt fläktstyrd rökgaskanal som går rakt ut genom väggen.

Zubehör

Download