Pelletskaminer skorstenslösa

Pelletskaminer utan skorsten finns det? Klart att det finns, och det är en Svensk patent från Ariterm i Kalmar. Pelletskamin utan skorsten har funnits på marknaden i ett flertal år nu. Vilket gör att du inte behöver bygga en dyr skorsten i huset. Utan bara ett hål genom väggen, visst är det otroligt? Pelletskaminen Mysinge/Lilla frö/Neptuni/Eker...

Pelletskaminer utan skorsten finns det? Klart att det finns, och det är en Svensk patent från Ariterm i Kalmar. Pelletskamin utan skorsten har funnits på marknaden i ett flertal år nu. Vilket gör att du inte behöver bygga en dyr skorsten i huset. Utan bara ett hål genom väggen, visst är det otroligt? Pelletskaminen Mysinge/Lilla frö/Neptuni/Ekerum+drag som klara av upp till ca 140 kvm, alla dessa kaminer är då med Drag, som det kallas när, man inte behöver skorsten. Helt suverän lösning. 1 Hål genom väggen bara! Perfekt om man har villan med direktverkande El tex. Är ett lättskött kamin och prisvärt alternativ som ger skön värme och extra myskänsla i fritidshus och mindre villor. Ersätter upp till 80% av ditt värmebehov. En pelletskamin som ligger i tiden! Och är miljövänligt alternativ till exempelvis vedeldning, oljeeldning Ja även direktverkande el.

Mer

Pelletskaminer skorstenslösa Det finns 1 produkt.

Underkategorier

 • Mysinge+Drag
  En snygg gjutjärnskamin, som verkligen håller och bäddar för riktig kvalité, Gjutjärn är ju gjutjärn så. Denna kamin kan kompletteras med täljstenar i olika färger för att lyfta finnishen ännu mera. 1 hål genom väggen är allt som behövs. Ersätter upp till ca 140 kvadratmeter. Perfekt om man har villan med direktverkande El tex. Är ett lättskött kamin och prisvärt alternativ som ger skön värme och extra myskänsla i fritidshus och mindre villor. Ersätter upp till 80% av ditt värmebehov. En pelletskamin som ligger i tiden! Pelletskaminen fungerar även när det är som kallast, och mysfaktorn får man ju på köpet. Slår det med en luftpump tex. Vem sitter och myser under en sådan när det är runt 15-25 minus ute. Näe en pelletskamin bara går och går, och ger full effekt när det verkligen behövs och behovet som störst.
 • Ekerum+Drag
  Ekerum pelletskamin med drag - Direkt Online från Mr Pellets Online shopping. Vi utför även installationen åt Er, och hjälper till med rotbidraget!
 • Lilla Frö+Drag
  Pelletskaminen Lilla Frö+Drag 2 - 5 kW. är ett lättskött och prisvärt alternativ som ger skön värme och extra myskänsla i fritidshus och mindre villor. Ersätter upp till 80% av ditt värmebehov. En av dem mest köpta pelletkaminerna i Sverige. Klara att värma upp ca 85 kvm.
 • Neptuni+Drag
  Pelletskaminen Mysinge/Neptuni/Ekerum+drag som klara av upp till ca 140 kvm, båda dessa kaminer är då med Drag, som det kallas när, man inte behöver skorsten. Helt suverän lösning. 1 Hål genom väggen bara! Perfekt om man har villan med direktverkande El tex. Är ett lättskött kamin och prisvärt alternativ som ger skön värme och extra myskänsla i fritidshus och mindre villor. Ersätter upp till 80% av ditt värmebehov. En pelletskamin som ligger i tiden!
Visar 1 - 1 av 1 artikel
Visar 1 - 1 av 1 artikel