Laddomat-Laddpaket 21 - 60

11 26 31 71

Ny produkt

Laddomat 21-60 för ved,pellets,flis,kamin,olja. Max 60 kW: ingår= pump typ Laddomat LM 6, 3 st Cu28-ventiler med spak, 3 st termometrar, backventil för självcirkulation samt EPP-isolering. Termostatpatron 72°C är monterad som standard.

Mer detaljer

4 900 kr inkl.

Mer information

Laddomat 21-60 är en komplett enhet som ger enkel och säker inkoppling och perfekt laddning av tanken. Tack vare en effektiv hetvattensreglering, kan Laddomat 21-60 ha en högre öppningstemperatur vid höga panneffekter jämfört med andra liknande produkter.

Laddomat 21-60 gör att pannan snabbt når rätt arbetstemperatur och laddar sedan tanken med lågt fl öde och med en hög och jämn temperatur. Den nödvändiga temperaturskiktningen* i tanken blir därmed optimal.

Laddomat 21-60 höjer returtemperaturen till pannbotten. Det förhindrar korrosion och förlänger pannans livslängd.

Laddomat 21-60 ger under slutfasen av eldningen en fulländad laddning av tanken tack vare den termiska ventilen som stänger bypass-porten helt.

Stängfunktionen av H-vattenporten gör att pannan får optimal kylning även i slutfasen av eldningen utan extra injusteringsventil.

Efter eldningen tar Laddomat 21-60 tillvara på eftervärmen i panna och glödbädd genom att med sin inbyggda självcirkulation föra över det heta vattnet i toppen av pannan till tanken.

Vid strömavbrott startar Laddomat 21-60 automatiskt laddning till tanken med självcirkulation. Likaså om pumpen inte fungerar = Hög driftsäkerhet!

Enkel dimensionering, Laddomat 21-60 passar pannor upp till 60 kW.

Laddomat 21-60 har en enkel uppbyggnad med rejäla tätningsytor, för enkelt montage.

Laddomat 21-60 är tillverkad för maximal livslängd och en problemfri funktion. Ventilen har t.ex. inte några gjutna säten vilka kan orsaka korrosion och läckage samt är utformad för att uppnå minimal risk för pendling.

Laddomat 21-60 är extremt lättservad jämfört med andra s.k. ”lösningar”. Avstängningsventilerna gör att ev. service kan göras lätt och smidigt utan att tappa av systemet.

Avstängningsventilerna har extra stort genomlopp för att klara det maximala fl ödesbehovet i slutfasen av laddningen och vid självcirkulation.

3 st termometrar ger full kontroll över laddningsförloppet.

Mycket små inbyggnadsmått.

EPP-isolering är standard

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Nedladdningsbara PDF-Filer.