Pellets 8 mm. 52 säckar /pall a' 16 kg Visa större

Pellets 6 mm.Pris från xxxx kr/pall.

Ny produkt

Pellets 6 mm. i säck. Handla pellets - direkt online.Fraktfria leveranser,direkt till er dörr. 52 säckar med pellets på varje pall,varje pelletspall väger 832 kg. Enegiinnehåll är ca 4.9 kW. Varje säck väger 16 kg.

Mer detaljer

5 370 kr inkl.

Mer information

Pellets 6 mm. i säck. Handla pellets - direkt online.Fraktfria leveranser,direkt till er dörr. 52 säckar med pellets på varje pall,varje pelletspall väger 832 kg. Enegiinnehåll är ca 4.9 kW. Varje säck väger 16 kg. (OBS: Ändrar inte på *Kvantitet* det sker automatisk. *Pris variera på antal*Där ändrar ni antal!Med pilen), stafflade priser. frågor? Ring: 070-5701674. Minsta antal är 2 pallar.

Pellets kan man beställa med direktleverans hem till Er, fraktfritt är det på pellets och momsen är redan inbakad. Vi säljer endast Svensk kvalité pellets som är tillverkade av bästa råvaran i Sverige, inga tillsatser eller så. Den är kvalitetsanalyserad och i bästa skick :-). Om du byter ut din oljebrännare mot en pelletsbrännare får du samma sköna värme till lägre kostnad och dessutom bidrar du till en bättre miljö idag och i framtiden. Har du direktelvärme kan du snabbt sänka dina värmekostnader, och samtidigt göra ett litet bidrag för en bättre miljö, genom att installera en pelletskamin. Det finns många argument till varför du ska värma ditt hus med pellets. Att det hjälper dig att spara pengar och att det är en av de mest miljövänliga energikällorna idag är kanske de vanligaste. Lägg därtill till den lokala service och tillgänglighet som du får om du handlar av oss och de bekväma leveranser som Mr pellets erbjuder. Leverans direkt hem till dig. Antingen via bulkbil till ditt förråd eller i lätthanterliga  säckar.

Tillbehör

Kunder som köpt denna produkt köpte också: