Pellets 8 mm. 52 säckar /pall a' 16 kg Visa större

Pellets 6 mm. 52 säckar/pall pris från

Ny produkt

Ni kan som gammal/Ny kund lägga beställning med öppet köp, och Ni kan hoppa av när ni vill. Klara vi inte av att boka er sedan är det ju tråkigt: Men öppna köp åt båda hållen. Vi kontakta er när vi vet mer.

Dagspriser med reservation för förändringar!

Reservation även för att beställnings/max volym kan ändras.

Mer detaljer

5 176 kr inkl.

Mer information

På denna sidan kan Ni handla pellets - direkt online. 6 mm. Fraktfritt levererat till din bostad. Varje pelletspall har 52 säckar pellets och totalvikten är 852 kg per pelletspall.   (OBS: Ändrar inte på *Kvantitet* det sker automatisk. *Pris variera på antal*Där ändrar ni antal!Med pilen) Minsta antal är 2 pallar.

Pellets 6 mm.

Man kan beställa med direktleverans hem till Er, fraktfritt är det och momsen är redan inbakad. Vi säljer endast Svensk kvalité pellets som är tillverkade av bästa råvaran i Sverige, inga tillsatser eller så. Den är kvalitetsanalyserad och i bästa skick :-). Om du byter ut din oljebrännare mot en pelletsbrännare får du samma sköna värme till lägre kostnad och dessutom bidrar du till en bättre miljö idag och i framtiden. Har du direktelvärme kan du snabbt sänka dina värmekostnader, och samtidigt göra ett litet bidrag för en bättre miljö, genom att installera en pelletskamin. Det finns många argument till varför du ska värma ditt hus med pellets. Att det hjälper dig att spara pengar och att det är en av de mest miljövänliga energikällorna idag är kanske de vanligaste. Lägg därtill till den lokala service och tillgänglighet som du får om du handlar av oss och de bekväma leveranser som Mr pellets erbjuder. Leverans direkt hem till dig. Antingen via bulkbil till ditt förråd eller i lätthanterliga  säckar.

Tillbehör

Kunder som köpt denna produkt köpte också: