Lieferanten

Kein Lieferant

Hem

Unterkategorien

 • Pellets Bulk & Säck

  ScandBio före detta Neova - Agrol pellets Pellets direkt. Ni beställer pellets med direktleverans hem till Er. Fraktfritt är det och momsen är redan inbakad. Vi säljer endast Svensk kvalité pellets som är tillverkade av bästa råvaran i Sverige, inga tillsatser eller så. Pelletsen är kvalitetsanalyserad och i bästa skick :-). Om du byter ut din oljebrännare mot en pelletsbrännare får du samma sköna värme till lägre kostnad och dessutom bidrar du till en bättre miljö idag och i framtiden. Har du direktelvärme kan du snabbt sänka dina värmekostnader, och samtidigt göra ett litet bidrag för en bättre miljö, genom att installera en pelletskamin. Det finns många argument till varför du ska värma ditt hus med pellets.

 • Pellets Storsäck/Loggs

  Briketter Loggs. Svensk kvalités briketter gjorda av spån och flis, som pressats ihop under högt tryck. Utgångsläget är detsamma som för pellets citat: Bränslepellets är ett biobränsle i pelleterad form som tillverkas ur olika biprodukter från skogs- och träförädlingsindustrin. Tillverkning av pellets sker genom att såg- eller kutterspån torkas, därefter mals det i en kvarn för att få en finare fraktion. Det malda materialet pressas sedan under extremt högt tryck (25 ton per kvadratcentimeter är inte ovanligt) och i höga temperaturer och formas till pellets. Den färdiga produkten kyls sedan ner för att lagras hos tillverkaren innan den slutligen levereras till kund. Enligt en vanlig uppfattning så är det ligninet i träet som gör att sågspånen håller ihop efter sammanpressningen. Därför behöver man inte tillsätta något främmande ämne i processen. Pelletsarna har en låg fukthalt och ett högt energiinnehåll jämfört med oförädlade biobränslen. Detta gör dem mer lönsamma att transportera och enklare att använda som bränsle i till exempel en pelletsbrännare eller en kamin. Själva förbränningen av träpellets tillför ingen extra koldioxid till atmosfären. Den koldioxid som släpps ut vid förbränning är samma som togs upp av trädet under dess uppväxt och ingår därför i kolets naturliga kretslopp citat från WikipediA

 • Pelletskaminer med...

  Här är pelletskaminen installerad i ett växthus hos www.karinsvaxtverk.se mer bilder kan ses på länken här: http://www.karinsvaxtverk.se/2012/Pelletskaminen/pelletskamin.html Pelletskamin och kaminer! Vi säljer endast kvalité kaminer. Om du installera en pelletskamin, får du skönare värme till låg kostnad och dessutom bidrar du till en bättre miljö idag och i framtiden. Har du direktelvärme kan du snabbt sänka dina värmekostnader, med upp till 80% och samtidigt göra ett litet bidrag för en bättre miljö, genom att installera en pelletskamin. Det finns många argument till varför du ska värma ditt hus med pellets alternativt en pelletskamin. Det kommer att hjälper dig att spara pengar och att det är en av de mest miljövänliga energikällorna, och idag är kanske en de vanligaste sätten att minska sina kostnader. Lägg därtill till den lokala service och tillgänglighet som du får om du handlar av oss och de bekväma leveranser som Mr pellets erbjuder. Bästa sättet att sänka sin elkostnad är att helt enkelt inte använda el. Med dagens pelletspriser får du skön värme från/för ca 47öre/kWh. Till skillnad mot en värmepump, som fungerar som sämst när den bäst behövs, ger pelletskaminen samma värme oberoende av utetemperaturen. Pelletskaminen är ett perfekt komplement till värmepumpar då det är som kallast och elen som dyrast.

 • Pelletskaminer...

  Pelletskaminer utan skorsten finns det? Klart att det finns, och det är en Svensk patent från Ariterm i Kalmar. Pelletskamin utan skorsten har funnits på marknaden i ett flertal år nu. Vilket gör att du inte behöver bygga en dyr skorsten i huset. Utan bara ett hål genom väggen, visst är det otroligt? Pelletskaminen Mysinge/Lilla frö som klara av upp till ca 140-160 kvm, alla dessa kaminer är då med Drag, som det kallas när, man inte behöver skorsten. Helt suverän lösning. 1 Hål genom väggen bara! Perfekt om man har villan med direktverkande El tex. Är ett lättskött kamin och prisvärt alternativ som ger skön värme och extra myskänsla i fritidshus och mindre villor. Ersätter upp till 80% av ditt värmebehov. En pelletskamin som ligger i tiden! Och är miljövänligt alternativ till exempelvis vedeldning, oljeeldning Ja även direktverkande el.

 • Reservdelar pelletskamin
  Reservdelar till olika pelletskaminer, tillbehör såsom tändelement, fläktar, rökrörsdelar, kretskort/styrkort, displayer med mera till bra priser och snabba leveranser inom landet. pelletskamin mysinge, solberga, lilla frö, ekerum, neptuni, asargudarnas sortiment, saga, tor, vidar,freja med mera. Hög kvalite på reservdelar, trumfläkt, tändelement. Pelletskaminer ger en varm och behaglig myskänsla med härlig brinnande låga, flamma att sitta och värma sig bredvid.
 • Rökrör pelletskamin

  Rökrör till pelletskaminer, med 80 mm. anslutning på utgående rökrörskanal. Givetvis passa de även till andra märken och dimensioner, med extra muff till rätt storlek.

 • Pelletbrenner

  Wenn Sie auf der Suche nach Pelletbrennern und Pellets sind, dann sind Sie bei uns genau richtig, direkt im Webshop von Mr Pellets – direkt online. Bezahlen Sie per Karte Visa - Mastercard Banküberweisung oder per PayPal online. Die von uns verkauften Pellets und Pelletbrenner sind von höchster Qualität und werden in Schweden hergestellt. Die Pellets sind sowohl in Säcken als auch in loser Schüttung, sogenannten Schüttpellets, erhältlich. Pelletbrenner werden in Schweden hergestellt, Janfire kommt von Åmål, Ariterm beQuem und PX21 und PX22 kommen von Kalmar, alle von höchster Qualität, mit gutem Support und Garantien.

 • Ersatzteile Pelletbrenner

  Ersatzteile für Pelletbrenner. Ihre Wahl für sicheren E-Commerce. Pellet-Ersatzteile für Ihren Pelletbrenner schnell und bequem direkt beim Mr Pellets Online Shopping. Direkt zu Ihnen nach Hause geschickt.

 • Pelletkessel
  Wir verkaufen nur Pelletkessel von höchster Qualität, die wirklich für die Pelletverbrennung geeignet sind, viel Platz für Asche bieten und leicht zu reinigen oder zu entleeren sind. Der Wirkungsgrad liegt bei ca. 92 % und höher, gegenüber 96 % und lässt sich problemlos mit Elektrokartuschen oder Shunt-Steuerungen kombinieren. Einige unserer Kessel verfügen bereits von Anfang an über integrierte elektrische Partronen, eine Mischersteuerung sowie automatische Hebelkehr, Rauchgasgebläse und mehr. Volle Kontrolle über den Jahresverbrauch, Alarme sowohl stumm als auch mit Ton, für verschiedene Funktionen.

 • Reservdelar pannor
  Reservdelar till olika märken av pelletspannor eller andra /typer av olje-panna, vedpanna och så vidare. I vilket fall som helst här kommer vi att fylla på med diverser reservdelar till värmepannan.
 • Shuntstyrningar

  Villavärmereglering system. Shuntstyrning när man som bäst behöver den. Genom en enkel installation med en shuntstyrning kan du spara upp till 24 %.Med den enklaste inställningen får man en regulator som enbart arbetar efter rumstemperatur. Denna är den mest ekonomiska enligt Råd o Röns test av Thermomatic, med en besparing på upp till 24%

 • Laddomat-paket

  Laddomat - laddpaket till med eller utan acktack, till i första hand för att ladda ackanken. Laddomat tex. 21-60 är en komplett enhet som ger enkel och säker inkoppling och perfekt laddning av tanken. Tack vare en effektiv hetvattensreglering, kan Laddomat ha en högre öppningstemperatur vid höga panneffekter jämfört med andra liknande produkter.

 • Pelletsförråd

  Pelletsförråden är till för att lagra pellets, och finns i många olika utförande.

 • Externskruvar
  Externskruvar - mataskruv till pelletsbrännare.
 • Kampanjer
  Billigt är bra! Hos oss säljer vi bara riktigt bra produkter med hög kvalite och lång livslängd. På våran fyndhörna hammnar produkter som vi har kampanjpris på och det kan vara pellets, själva råvaran (sågspån) eller en pelletskamin eller nästan vad som helst som vi har möjlighet att bara sänka priset på. Allt för att dina pengar skall räcka till mera saker. Vi har många reservdelar som just du som använder pelletsbrännare kan behöva, eller andra tillbehör inom bioenergiområdet.
 • Film & Tips & Tricks
  Har lagt upp ett antal filmer med hur man gör vid olika byten av delar på Janfire pelletsbrännare. Skall försöka när tiden räcker till att dela med mig lite mer om tips & tricks, som kan vara nyttiga. Här hänger jag med några av våra kaminer vi har i utställningen hos Autoexperten i Värnamo. Gubben som hänger på vänstersidan är bara lilla jag.
 • Metro Therm
 • Metro Therm
 • Termoventiler
 • Kategori

771 Artikel gefunden

1 - 60 von 771 Artikel(n)

Aktive Filter