Pelletspannor
Vi säljer bara pelletspannor av högsta tänkbara kvalit'e, Som verkligen är anpassade för pelletseldning, med stor plats för aska, lätta att rengöra eller tömma. Verkninggraden är från ca 92 % och uppåt, mot 96 %, smidiga att konventera med elpatroner eller shuntstyrningar. En del av våra pannor har redan från början inegrerade elpartroner, och s...
Vi säljer bara pelletspannor av högsta tänkbara kvalit'e, Som verkligen är anpassade för pelletseldning, med stor plats för aska, lätta att rengöra eller tömma. Verkninggraden är från ca 92 % och uppåt, mot 96 %, smidiga att konventera med elpatroner eller shuntstyrningar. En del av våra pannor har redan från början inegrerade elpartroner, och shuntyrning samt automatisk spaksotning, rökgasfläkt med mera i sig från start. Full kontroll på årsförbrukning ,larm både ljudlsa eller med ljud, för olika funktioner.
Mehr

Pelletspannor Es gibt 6 Artikel.

Unterkategorien

  • Janfire
  • Varmluftspannor
    Varmluftspannan från Vänerpannan, absolut i högklass när det gäller att värma upp luften i lokalen snabbt och enkelt. Inga konstigheter alls och med stort askutrymmen. Kan både kras med en enkelbrännare eller alternativt 2 brännare samtidigt beroende på vilket effektuttag man behöver.
  • Ariterm/Thermia
Zeige 1 - 6 von 6 Artikeln
Zeige 1 - 6 von 6 Artikeln