Pellets 8 mm

På denna sidan kan Ni handla pellets - direkt online. Man kan beställa pellets med direktleverans hem till Er, fraktfritt är det och momsen är redan inbakad. Vi säljer endast Svensk kvalité pellets som är tillverkade av bästa råvaran i Sverige, inga tillsatser eller så. Den är kvalitetsanalyserad och i bästa skick :-). Om du byter ut din oljebrä...

På denna sidan kan Ni handla pellets - direkt online. Man kan beställa pellets med direktleverans hem till Er, fraktfritt är det och momsen är redan inbakad. Vi säljer endast Svensk kvalité pellets som är tillverkade av bästa råvaran i Sverige, inga tillsatser eller så. Den är kvalitetsanalyserad och i bästa skick :-). Om du byter ut din oljebrännare mot en pelletsbrännare får du samma sköna värme till lägre kostnad och dessutom bidrar du till en bättre miljö idag och i framtiden. Har du direktelvärme kan du snabbt sänka dina värmekostnader, och samtidigt göra ett litet bidrag för en bättre miljö, genom att installera en pelletskamin. Det finns många argument till varför du ska värma ditt hus med pellets. Att det hjälper dig att spara pengar och att det är en av de mest miljövänliga energikällorna idag är kanske de vanligaste. Lägg därtill till den lokala service och tillgänglighet som du får om du handlar av oss och de bekväma leveranser som Mr pellets erbjuder. Leverans direkt hem till dig. Antingen via bulkbil till ditt förråd eller i lätthanterliga säckar.

Mehr

Pellets 8 mm Keine Artikel in dieser Kategorie.

Unterkategorien

  • Pellets i Säck

    Svensk kvalite' pellets via Mr pellets, från Neova-pellets, direktleverans till din dörr.

  • Pellets i Bulk
    Svensk kvalite' pellets från Mr Pellets via Neova. Bulkpellets 8 mm. Direkt levererad till ditt bulkförråd, lika smidigt som när oljabilen kom tidigare.
  • Briketter/Loggs
    Svensk kvalités briketter gjorda av spån och flis, som pressats ihop under högt tryck.
  • Pellets i storsäck 8 mm