Pelletskamin Tor svartmatt

20111013

Neuer Artikel

Pelletskamin TOR 5 - 13 kW!

Kaminen Tor är effektstarkast kaminen vi har (13 kW), med många finesser, Och lätt att styra med fjärrkontrollen, Den höga verkningsgraden i kombination med den automatiska driften gör att kaminen ersätter upp till 80 % av uppvärmningen i en normal villa med t.ex. direktverkande el.

Mehr Infos

32 906 kr inkl. MwSt.

Mehr Infos

Kaminen Tor är effektstarkast kaminen vi har (13 kW), med många finesser, Och lätt att styra med fjärrkontrollen . Den höga verkningsgraden i kombination med den automatiska driften gör att kaminen ersätter upp till 80 % av uppvärmningen i en normal villa med t.ex. direktverkande el.

Månadskostnad tex. 36 månader räntefritt ca: 567 kr/mån.
Detta är ett bra pris , jämfört med andra pelletskaminer av denna kapacitet. med massor med möjligheter och funktioner. Pelletsbehållaren rymmer hela ca 30 kg. Färger: Svart.
Med många finesser, Och lätt att och styra med fjärrkontrollen .Den höga verkningsgraden i kombination med den automatiska driften gör att kaminen ersätter upp till 80 % av uppvärmningen i en normal villa med t.ex. direktverkande el.

Utsida: Stål-pulverlack.

Insida: Monobloc stålkonstruktion, hand svetsade, värmebeständig upp till 1200 ° C med hög temperatur färg.

Dörr: Kolstål, tål höga temperaturer, med keramiskt glas.

Utagbar asklåda: Lätt att tömma, den samlar in askan som fallit genom hålen ner i asklådan.

Glas-självrengörande: Luftströmmen gör så att den blåser bort aska från glaset insida och håller glaset rent.

LCD kontrollpanelen: den är placerad på ovansidan av kaminen, enkel och lätt att använda. Det är möjligt att planera veckovis och frånkoppling av kaminen (helgen ingår).

Thermostat: Kaminens thermostat se till att hålla rumstemperaturen stabilt. Temperaturen kan väljas av användaren både i panelen och med fjärrkontrollen, inställt värde visas på displayen.

Fyra effektsteg: Det är upp till dina behov, som också visas på displayen. Även ECO-styrning i programmet.

Rökutgång: ø 80 mm, inlopp Ø 50 mm.
Mått: (B*H*D*) 549/1025/512.

Elanslutning: 230V-50Hz-1ph. 120V-60Hz, 100V-50Hz

Fjärrkontroll: Det är bra att ha funktioner på och av, Effekt låg eller hög, temperaturen låg eller hög, automatisk eller manuell. Fjärrkontrollen har 10 meters räckvidd.

Zubehör

Kunden, die dieses Produkt gekauft haben, kauften auch ...

Download