Pelletsbrännare

Söker du pelletsbrännare och pellets, då har du kommit rätt, direkt från Mr Pellets webbshop - direkt online. Räntefria köp, betala via Mr Pelletskonto eller via PayPal online. Dela upp er betalning på pellets (max 6 mån.) eller pelletsbrännare upp till max 36 månader, med Mr Pellets-kontot. Eller via Svea-konto. Pellets Vi säljer är av högsta kvalite och är svensktillverkad. pelletsen finns både i säck och i lösvikt så kallad bulkpellets. Pelletsbrännare tillverkas i Sverige, Janfire, Ariterm Bequem samt PX22 kommer från Åmål, PB 25 kommer från KMP Öland, PellX från Gordic i Vittsjö,Iwabo från Metro Therm, allt av högsta kvalite, med bra support och garantier.

Pelletsbrännare

Underkategorier

 • Ariterm BeQuem

  Pelletsbrännare Ariterm BeQuem 20D, 20 kW

  Ariterm BeQuem 20D uppfyller högsta krav på en bekväm och effektiv pelletseldning!

  BeQuem 20D är en av de mest tillförlitliga produkter som marknaden kan erbjuda. En i grunden robust konstruktion där vitala delar utförts i värmetåligt gjutjärn är en garanti för bästa livslängd och minimala underhållskostnader.

  Ett unikt övertryckssystem minskar känsligheten för yttre påverkan och tryggar driften även under ogynnsamma förhållanden.

 • Janfire pelletsbrännare

  Janfire pelletsbrännare är marknadens äldsta pelletsbrännare, och har funnits på svenska marknaden sedan 1983. Pelletsbrännaren Janfire är sedan länge beprövad med hög driftsäkerhet och pålitlighet. Janfire har alltid legat långt framme i sin produktutveckling i sina pelletsbrännare. Janfire har pelletsbrännare i olika storlekar och den mest vanliga av dem är janfire Flex-a med max 23 kW. Idag ligger pelletsbrännaren på 18 kW i uteffekt och räcker mer än väl att ersätta uppvärmningen i mindre hyreshus. Janfires senaste pelletsbrännare heter NH-Mody och står för No Hands med modulerande förbränning.

 • Pelletsbrännare PX22

  Pelletsbrännare PX22 & PX52. Pelletsbrännare från tidigare KMP i Kalmar, Numera från Janfire i Åmål PX22 och PX52, den allra senaste modellen. Brännaren är tillverkad i rostfritt, syrafast och högtemperaturbeständigt stål. Material som håller länge. Språk : Tyska, Svenska, Engelska, Franska.

 • Pelletsbrännare PB25

  KMP PB25

  Fristående pelletsbrännare PB25 är en svensktillverkad pelletsbrännare med rötter i den första kommersiella framåtbrinnande rörbrännaren som såg dagens ljus redan 1996. Själva grundkonceptet är detsamma, men tekniken har utvecklats avsevärt sedan dess. Brännaren är CE-märkt och uppfyller alla krav i den europeiska pelletsbrännarstandarden EN 15270.

 • PellX (GORDIC)

  PellX (GORDIC) Pelletsbrännare 20 kW eller 35 kW

  Svensktillverkad pelletsbrännare från Vittsjö.

  Finns i standardutförande eller med automatisk uraskning.

  PellX 20kW och 35 kW är en effektiv och robust pelletsbrännare för villapannor.

  Den kompakta konstruktionen med få rörliga delar ger lång livslängd och minimalt underhåll.
  Framåtbrinnande låga gör brännaren enkel att installera i de flesta pannor och ger också den bästa förbränningen.

 • Pelletsbrännare Iwabo

  Pelletsbrännare från Metro Therm

  Med en modern biobränslepanna från Metro Therm har du en klimatneutral uppvärmningslösning, med förnybar energi från skogen. Våra vidareutvecklade pannor har en mycket hög verkningsgrad och överträffar dagens högt ställda miljökrav, som ger en renare och effektivare förbränning nästan helt utan rök eller lukt. Tillsammans med våra ackumulatortankar kan vi erbjuda en komplett lösning för hela hushållets värme- och varmvattenbehov.

Aktiva filter