Pelletspannor

Vi säljer bara pelletspannor av högsta tänkbara kvalit'e, Som verkligen är anpassade för pelletseldning, med stor plats för aska, lätta att rengöra eller tömma. Verkninggraden är från ca 92 % och uppåt, mot 96 %, smidiga att konventera med elpatroner eller shuntstyrningar. En del av våra pannor har redan från början inegrerade elpartroner, och shuntyrning samt automatisk spaksotning, rökgasfläkt med mera i sig från start. Full kontroll på årsförbrukning ,larm både ljudlösa eller med ljud, för olika funktioner.

Pelletspannor

Underkategorier

 • Janfire pellets &...

  Janfire pelletspanna fungerar i perfekt balans med Janfire pelletsbrännare av både ny och tidigare modell. I vissa av Janfires pannor kan man komplettera med vedtillsats vilket då gör det möjligt att elda dem med ved eller annat fastbränsle.

 • Metro Therm...

  Ved- och pelletspannor

  Med en modern biobränslepanna från Metro Therm har du en klimatneutral uppvärmningslösning, med förnybar energi från skogen. Våra vidareutvecklade pannor har en mycket hög verkningsgrad och överträffar dagens högt ställda miljökrav, som ger en renare och effektivare förbränning nästan helt utan rök eller lukt. Tillsammans med våra ackumulatortankar kan vi erbjuda en komplett lösning för hela hushållets värme- och varmvattenbehov.

 • Effecta pellets &...

  Effecta Pelletspannor och vedpannor

  Pelletspannan som är komplett! Första modellen av Effecta Kompett släpptes redan 2008. Effecta Komplett III är pelletspannan för dig som vill ha det bekvämt, driftsäkert och få ut så mycket energi som möjligt av ditt värmesystem. Självklart klarar pelletspannan dom hårdaste kraven på miljö, kvalitet och har en verkningsgrad på över 91%. Pelletspannorna är testade och godkända enligt EN 303-5 2012 klass 5. Effecta Komplett III finns med på dom listor som har de hårdaste kraven i världen, BAFA (Tyskland) EPA (USA) och MCS (England). Effecta Komplett III pelletspanna finns i två storlekar 25 och 35kW vilket gör att den passar dom flesta villor och mindre fastigheter.

 • Ariterm Pelletspannor

  Vi hjälper till med reservdelar i den mån vi kan införskaffa dem!

  Ariterm pelletspannor, Biomat 20i pelletpanna Biomatic 40i, Biomat +20,Biomatic +40, Biomatic +50, pelletspanna ariterm biomatic pelletspanna Bionet,

  Är Sveriges mest sålda kompletta pelletspanna Pelletspanna Ariterm Biomatic +20 är en ekonomisk, driftsäker och miljövänlig kombination av centralvärmepanna och pelletsbrännare, som är avsedd för uppvärmning av villor och produktion av varmvatten.

Aktiva filter