Pelletsbrännare

Söker du pelletsbrännare och pellets, då har du kommit rätt, direkt från Mr Pellets webbshop - direkt online. Räntefria köp, betala via Mr Pelletskonto eller via PayPal online. Dela upp er betalning på pellets (max 6 mån.) eller pelletsbrännare helt räntefritt upp till max 36 månader, med Mr Pellets-kontot. Pellets Vi säljer är av högsta kvalite...

Söker du pelletsbrännare och pellets, då har du kommit rätt, direkt från Mr Pellets webbshop - direkt online. Räntefria köp, betala via Mr Pelletskonto eller via PayPal online. Dela upp er betalning på pellets (max 6 mån.) eller pelletsbrännare helt räntefritt upp till max 36 månader, med Mr Pellets-kontot. Pellets Vi säljer är av högsta kvalite och är svensktillverkad. pelletsen finns både i säck och i lösvikt så kallad bulkpellets. Pelletsbrännare tillverkas i Sverige, Janfire kommer från Åmål, Ariterm beQuem och PX21 och PX22 kommer från Kalmar, allt av högsta kvalite, med bra support och garantier.

Mer

Pelletsbrännare Det finns 9 produkter.

Underkategorier

 • Janfire

  Janfire pelletsbrännare är marknadens äldsta pelletsbrännare, och har funnits på svenska marknaden sedan 1983. Pelletsbrännaren Janfire är sedan länge beprövad med hög driftsäkerhet och pålitlighet. Janfire har alltid legat långt framme i sin produktutveckling i sina pelletsbrännare. Janfire har pelletsbrännare i olika storlekar och den mest vanliga av dem är janfire Flex-a med max 23 kW. Idag ligger pelletsbrännaren på 18 kW i uteffekt och räcker mer än väl att ersätta uppvärmningen i mindre hyreshus. Janfires senaste pelletsbrännare heter NH-Mody och står för No Hands med modulerande förbränning.

 • KMP PX22/PX52

  Pelletsbrännare PX22 och PX52 är den senaste i raden av utvecklade pelletbrännare typ PellX, pelleX, PX21-PX22 och PX 50, med material som håller länge. eldas med pellets. Pelletsbrännaren är tillverkad i rostfritt, syrafast och högtemperaturbeständigt stål. Material som är omsorgsfullt utvalda med tanke på lång livslängd och låga kostnader. Den har inga rörliga delar. Pelletsrännaren har en hög verkningsgrad. Med modern digital teknik övervakas termostaten i pannan och temperaturen bibehålls på effektivast sätt. Säkerheten är den högsta med flera inbyggda skydd som fallrör, överhettningsskydd och övervakningssensor för lågan. Installationskostnaden är mycket låg. Brännaren är enkel att installera och passar de flesta pannor genom en framåtbrinnande konstruktion. Elektrisk tändning är helt klart en standard. PX 22 finns även i version Aero med tryckluftsrengöring för minimalt underhåll.

 • Ariterm BeQuem

  Ariterm BeQuem är marknadens tryggaste pelletbrännare, och absolut den mest drifsäkra av dem som finns på Svenska marknaden. Pelletsbrännaren Ariterm finns från 20 kW upp till 40 kW för dem mindre fastigheterna. Ariterm 20 kW är den mest vanligaste pelletsbrännaren till vanliga hushåll. Har digital-display, med bra och enkla menyer. Lätt att ändra inställningar i pelletsbrännaren snabbt och enkelt, full kontroll på er pelletsförbrukning, rökgastemperatur , panntemperatur. m.m. Lätt att konventera till pelletspannan biomatic 20+. pelletsbrännare passa i marknadens flesta pelletspannor.

 • PellX - Gordic

  PellX pelletsbrännare från Gordic

Visar 1 - 9 av 9 artiklar
Visar 1 - 9 av 9 artiklar