Pellets 8 mm. Bulkpellets. Visa större

Pellets 6 mm. Bulkpellets

Ny produkt

På denna sidan kan Ni handla pellets - På bulk - direkt online. Fraktfritt levererat, direkt till bostaden. OBS: Glöm inte att köpa till telefonavisering om Ni kräver detta!

8 mm. finns inte längre hos Scanbio = EU-Anpassning!

Mer detaljer

5 677 kr inkl.

Mer information

På denna sidan kan Ni handla pellets - På bulk - direkt online. Fraktfritt levererat, direkt till bostaden. OBS: Glöm inte att köpa till telefonavisering om Ni kräver detta!  (OBS: Ändrar inte på *Kvantitet* det sker automatisk. *Pris variera på antal*Där ändrar ni antalet, Med pilen) stafflade priser. Frågor? Ring: 070-5701674.

Pellets 6 mm. i bulkbil. Fraktfri leverans, direkt till dig!

OSB: Går Ej att skriva tex. 3.5 ton. Utan skriv senare i kassans ruta för meddelande tex. 3.5 ton. Så fixa vi det.

Man kan beställa med direktleverans hem till Er, fraktfritt är det och momsen är redan inbakad. Vi säljer endast Svensk kvalité pellets som är tillverkade av bästa råvaran i Sverige, inga tillsatser eller så. Den är kvalitetsanalyserad och i bästa skick :-). Om du byter ut din oljebrännare mot en pelletsbrännare får du samma sköna värme till lägre kostnad och dessutom bidrar du till en bättre miljö idag och i framtiden. Har du direktelvärme kan du snabbt sänka dina värmekostnader, och samtidigt göra ett litet bidrag för en bättre miljö, genom att installera en pelletskamin. Det finns många argument till varför du ska värma ditt hus med pellets. Att det hjälper dig att spara pengar och att det är en av de mest miljövänliga energikällorna idag är kanske de vanligaste. Lägg därtill till den lokala service och tillgänglighet som du får om du handlar av oss och de bekväma leveranser som Mr pellets erbjuder. Leverans direkt hem till dig. Antingen via bulkbil till ditt förråd eller i lätthanterliga  säckar.

Tillbehör

Kunder som köpt denna produkt köpte också: