Pelletskamin Ekerum 2 standard Vit

2073V

Ny produkt

Produktinformationsblad 

KMP Ekerum 2 - modern och tidlös Stilren, avskalad och modern. Nu med WLAN. (Wifi)

KMP Ekerum 2 är stilren, avskalad och modern. Den finns i tre olika kulörer och det i kombination med den klassiska designen gör den till en flexibel möbel som passar i de flesta hem. Kaminerna i KMP-familjen kan ersätta upp till 80 procent av din tidigare uppvärmning i ett normalt hus.

Mer detaljer

44 900 kr inkl.

Mer information

KMP Ekerum 2 - modern och tidlös

Stilren, avskalad och modern, det är KMP Ekerum som formgivits av Fredrik Fyhr och Fredrik Svensson. Frontens formspråk är lika självklart som distinkt och det stora fönstret ger betraktaren optimal insyn till den levande elden. Även den öppningsbara toppen och den genomtänkta sockeln bidrar till det lätta och spänstiga uttrycket. KMP Ekerum är utvecklad och tillverkad i Sverige. Resultatet är en högkvalitativ, elegant och tidlös kamin med skandi-navisk känsla som är lika lättplacerad som lättskött.

KMP Ekerum 2 är stilren, avskalad och modern. Den finns i tre olika kulörer och det i kombination med den klassiska designen gör den till en flexibel möbel som passar i de flesta hem. Kaminerna i KMP-familjen kan ersätta upp till 80 procent av din tidigare uppvärmning i ett normalt hus. Kaminen är ett perfekt komplement för dig som har direktverkande el och inte vill investera i ett vattenburet system. Kaminen är konstruerad så att det är enkelt att ansluta den till en gammal eller ny skorsten. Kan även installeras utan skorsten och då är det med KMP Drag.

Teknisk info: Effekt min/max: 3,5-7 kW

Pelletsförråd volym: 31 liter pelletsföråd kapacitet: ca 20kg

Verkningsgrad: >93%

Strömförsörjning: 230 VAC, jordat uttag

Rökrör diameter: Ø76 mm

Vikt: 90 kg

Ljudeffektnivå min/max: <45 dB(A)

Mått: Bredd x Djup x Höjd: 530 x 590 x 1026 mm

Med eller utan skorsten…

Har du ingen skorsten kan du välja att installera KMP Ekerum helt utan en traditionell skorsten. Lösningen kallas KMP Drag och är en patentsökt fläktstyrd rökgaskanal som går rakt ut genom väggen. Även anslutningen till en traditionell skorsten, ny eller gammal, är mycket smidig då endast ett handgrepp skiljer anslutning uppåt från bakåt.

Nya Ekerum lanserades våren 2020. Den nya versionen har tekniken från Lilla Frö och nya Mysinge. Nya Ekerum har högre effekt, och är lättare att rengöra än sin föregångare. Asklådan är finurligt gömd i den utdragbara sockellådan. Den eleganta designen har vi däremot inte ändrat, men nytt är att Ekerum förutom de traditionella och vita färgerna även finns i en halvblank grå kulör. 

Tillbehör

Nedladdningsbara PDF-Filer.