Ombyggnadssats PX-K6 till KMP03 - Skorstensansluten kamin Visa större

Ombyggnadssats PX-K6 till KMP03 - Skorstensansluten kamin

KMP-1658

Ny produkt

Ombyggnadssats PXK6 till KMP03 Passar K6-kaminer med varmluftständning. OBS: Kaminer med glödstifts tändning måste byggas om till varmluftständning för att den ska fungera. Denna ombyggnadssats används för att byta ut den gamla PXK6-styrningen Manuella (svart kontrollpanel med 3 st lysdioder)eller från KMP CC05 styrning 

Mer detaljer

4 625 kr inkl.

Mer information

Helt komplett Ombyggnadssats för K6 kaminerna.

Ombyggnadssats PXK6 till KMP03 Passar K6-kaminer med varmluftständning. OBS: Kaminer med glödstifts tändning måste byggas om till varmluftständning för att den ska fungera. Denna ombyggnadssats används för att byta ut den gamla PXK6-styrningen Manuella (svart kontrollpanel med 3 st lysdioder)eller från KMP CC05 styrning.

Ombyggnadssatsen är avsedd att monteras på en äldre kamin av märket KMP eller Ariterm som har styrsystemet PXK6. Detta kännetecknas av en svart manöverpanel med 3 lysdioder, en strömbrytare och
ett temperaturvred .

Man får tillgång till samma menyer som på senaste generationen kaminer, med bl.a. dag- och veckotemperaturer, WiFiuppkoppling och enkla justeringar.

Den automatiska bränslejusteringen är dock inte med, eftersom det inte finns sensorer för flam- och rökgastemperatur på äldre kaminer. Den befintliga flamdetektorn används för flamövervakning.

Nedladdningsbara PDF-Filer.