Flamvakt-Tempsensor-Kit Janfire NH
search
  • Flamvakt-Tempsensor-Kit Janfire NH

Flamvakt-Tempsensor-Kit Janfire NH

629,20 kr

Tempsensor till pelletsbrännare Janfire NH (No Hands) Placering på brännkopp. Känner av temperaturen i gjutjärnsgodset i brännkoppen. bruka oftast vara den här delen som är avbränd när pellets/brännaren larma på flamvakten. Är bökig att byta, man få oftast gå in bakvägen, vilket medför att man demonterar drivpaketet till askskrapan och gjutjärnsrostert, 8 mm. lednyckel, trång och djävligt men det går. Dra Ej för hårt så att bulten går av. MVH//Mr Pellets

OBS:Täckplåten ingår Ej.

Kvantitet

  Köp & Betalningsvillkor

Vid beställningen ingår avtalet om köp först när Mr Pellets AB bekräftat er beställningen genom en manuell orderbekräftelse.

  Säkerhet & Säkra betalning!

Du kan känna dig trygg! De uppgifter du registrerar på ditt konto och all kommunikation mellan dig - Oss - Svea Bank - PayPal är krypterad.

  Öppet köp!

Ångerrätt ! Enligt Distansavtalslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar.

Tempsensor till pelletsbrännare Janfire NH (No Hands) Placering på brännkopp. Känner av temperaturen i gjutjärnsgodset i brännkoppen. bruka oftast vara den här delen som är avbränd när pellets/brännaren larma på flamvakten.

Är bökig att byta, man få oftast gå in bakvägen, vilket medför att man demonterar drivpaketet till askskrapan och gjutjärnsrostert, 8 mm. lednyckel, trång och djävligt men det går. Dra Ej för hårt så att bulten går av. MVH//Mr Pellets

OBS:Täckplåten ingår Ej.

21801040
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.