Pelletsbrännare janfire PX52

1056

Ny produkt

Janfire PX52 - svensktillverkad pelletsbrännare 50 - 60 kW

Janfire-brännaren är en svensktillverkad pelletsbrännare med egen design och konstruktion. Pelletsbrännaren PX52 är anpassad för större boningshus, fabrikslokaler eller liknande. Den är CE-märkt och uppfyller alla krav enligt den europeiska pelletsbrännarstandarden EN15270. OBS: Anslutningstos tillbehör.

Mer detaljer

27 375 kr inkl.

Mer information

Janfire PX52 - svensktillverkad pelletsbrännare 50 -60 kW

Skall enligt tillverkaren ge upp till 60 kW. Janfire-brännaren är en svensktillverkad pelletsbrännare med egen design och konstruktion. Pelletsbrännaren PX52 är anpassad för större boningshus, fabrikslokaler eller liknande. Den är CE-märkt och uppfyller alla krav enligt den europeiska pelletsbrännarstandarden EN15270.

Konstruktionen och materialvalet är gjort med tanke på lång livslängd och låga kostnader. Brännaren är tillverkad i rostfritt, syrafast och högtemperaturbeständigt stål. Den har inga rörliga delar.

Effektiv förbränning

Brännarens konstruktion ger en förvärmd förbränningsluft och därigenom en hög verkningsgrad. Detta ger den bästa och mest ekonomiska uppvärmning man kan tänka sig - "Förnyelsebar ekonomi"!

Styrningen av brännaren är av senaste teknik. Ett programmerat eletronik-kort övervakar termostaten i pannan. Detta gör att pannan på ett så effektivt sätt som möjligt bibehåller temperaturen. Elektrisk tändning är standard.

Högsta säkerhet och låg installationskostnad

Brännaren är utrustad med flera, av varandra oberoende, säkerhetsfunktioner såsom: fallrör, överhettningsskydd och en övervakningssensor för flamman.

Installationskostnaden är mycket låg. Brännaren är mycket enkel att installera och den framåtbrinnande principen gör att den passar i de flesta typer av pannor.

 

Tillbehör

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Nedladdningsbara PDF-Filer.

Bruksanvisning PX52

Bruksanvisning PX52 a 50 kW, Svesnktillverkad pelletsbrännare från Kalmar.

Nedladdningsbara PDF-Filer.

Produktblad PX52

Produktblad pelletbrännare PX52 50 kilowatt

Nedladdningsbara PDF-Filer.

Installation-Betriebsunleitung

Installation-Unt Betriebsunleitung PX52 DE

Nedladdningsbara PDF-Filer.

PX52 Brochyre DE

PX52 Brochyre German Version

Nedladdningsbara PDF-Filer.

Installation-Use PX52 English

Installation and user PX52 English Version

Nedladdningsbara PDF-Filer.