Pelletsbrännare KMP PB25 Visa större

Pelletsbrännare KMP PB25

KMP-1588AK

Ny produkt

Pelletsbrännare PB25 Pelletsbrännare från KMP i Öland, PB25, den allra senaste modellen. Brännaren är tillverkad i rostfritt, syrafast och högtemperaturbeständigt stål. Material som håller länge. Nya styrningen KMP03. Effekt Max: 25 kW.

Mer detaljer

17 900 kr inkl.

Mer information

Pelletsbrännare från KMP Öland, PB 25, den allra senaste modellen.

Brännaren är tillverkad i rostfritt, syrafast och högtemperaturbeständigt stål. Material som är omsorgsfullt utvalda med tanke på lång livslängd och låga kostnader. Den har inga rörliga delar. Brännaren har en hög verkningsgrad. Med modern digital teknik övervakas termostaten i pannan och temperaturen bibehålls på effektivast sätt. Säkerheten är den högsta med flera inbyggda skydd som fallrör, överhettningsskydd och övervakningssensor för lågan. Installationskostnaden är mycket låg. Brännaren är enkel att installera och passar de flesta pannor genom en framåtbrinnande konstruktion. Elektrisk tändning är standard. Förbränningsverkningsgrad: ca 93 % Avgiven effekt i maxläge: 25 kW Avgiven effekt i halvfartsläge: ca 10 kW Spänning: 230VAC Effektförbrukning, medel : 40 W Vikt 12 kg

Vår nya pelletsbrännare bygger vidare på KMP:s poplära rörbrännarkonstruktion från 1996, men med en helt ny styrning och senaste teknik. Brännaren är utrustad med ett högklassigt keramiskt tändelement av samma typ som sitter i KMP:s pelletskaminer. 

Du betämmer själv vilka tillbehör du vill ha, såsom skruvtransportör, ackumulatortankstyrning och förrådslösning. 

Tillbehör: Anslutningsstos, externskruv, pelletsförråd.

Nedladdningsbara PDF-Filer.