Focus Power 100 R
search
  • Focus Power 100 R

Focus Power 100 R

9 200,00 kr

Kompakt beredare för väggmontage med en volym som tillgodoser den mindre familjens varmvattenbehov.
Focus är känt för sin pålitlighet som ger bekymmersfri varmvattenkomfort för lång tid framöver och denna beredare är perfekt för fritidshuset eller i hushåll där varmvattenbehovet inte är så stort. Volymen i Focus Power 100R räcker till 3-4 treminuters-duschar och återhämtar sig snabbt efter en avtappning.
Focus Power 100R är en kompakt varmvattenberedare som monteras på vägg men som också kan placeras liggande på golvet eller i ett skåp där den inte syns. Beredaren levereras med en praktisk stickproppsanslutning som gör att den är smidig och snabb att installera. Focus Power finns i flera olika storlekar och med olika volymer för att passa din familjs varmvattenbehov och bostadens utrymmen

Kvantitet

  Säkerhet & Säkra betalning!

Du kan känna dig trygg! De uppgifter du registrerar på ditt konto och all kommunikation mellan dig - Oss - Svea Bank - PayPal är krypterad.

  Leverans & Returer

Varor som finns i lager skickas normalt inom 1-3 arbetsdagar I de fall en vara måste beställas från leverantör kan leveranstiden vara något längre.

  Öppet köp!

Ångerrätt ! Enligt Distansavtalslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar.

Focus Power är pålitliga och lättinstallerade elvattenvärmare som kan monteras stående på väggen eller liggande på golvet. Varmvattenberedaren levereras med en stickpropp för direkt anslutning till ett 1-fas vägguttag med effekt på 1 kW, men kan kopplas om till 2-fas för maximal effekt på 3 kW.

Behållaren består av rostfritt stål som ger ett korrosionsskydd som lämpar sig särskilt bra vid lågt pH-värde (surt), kolsyrehaltigt vatten eller vatten där det inte är så hög kloridhalt.

* Mängd 40 °C varmvatten.

Volym/V40* (liter) 85 / 138
Korrosionsskydd Rostfritt stål
Typ Varmvattenberedare
Termostat Traditionell
Röranslutning Nedåt
HxBxD (mm) 1020 x 474 x 474
Vikt (kg) 26
Armatur Ø / C-C (mm) Ø15 / 55
Effekt 230v (kW) 1
Effekt 400v (kW) 3
Elanslutning Nej
Uppvärmningstid till 50° vid 400 V (ca min) 120
Antal duschar 4 st 3 min
Kapslingsklass IPX4
Energiklass C

1516441611
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.