Focus PV-13 Modul
search
  • Focus PV-13 Modul

Focus PV-13 Modul

39 000,00 kr

Detta är en mycket driftsäker och kompakt elpanna med integrerad varmvattenberedare vilket gör detta till en mycket effektiv investering och ännu enklare installation. Varmvattenvolymen räcker till att både fylla ett badkar eller 5–6 duschar samtidigt som den snabbt återhämtar sig igen.
Trots det kompakta formatet klarar PV-13 att förse enbostadshus till mindre flerbostadshus med värme. Tillsammans med utetemperatur och framledningstemperatur justerar elpannan värmen helt automatiskt och finns det behov eller önskemål för en ännu exaktare inställning av inomhustemperaturen så finns rumsgivare som tillval. Rumsgivaren gör också att elpannan automatiskt anpassar sig sänker uppvärmningen om det finns fler värmelösningar i hemmet, som solfångare, luftvärmepump eller om det eldas i en braskamin

Kvantitet

  Säkerhet & Säkra betalning!

Du kan känna dig trygg! De uppgifter du registrerar på ditt konto och all kommunikation mellan dig - Oss - Svea Bank - PayPal är krypterad.

  Leverans & Returer

Varor som finns i lager skickas normalt inom 1-3 arbetsdagar I de fall en vara måste beställas från leverantör kan leveranstiden vara något längre.

  Öppet köp!

Ångerrätt ! Enligt Distansavtalslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar.

Detta är en smidig elpanna i ett lättplacerat format utan varmvattenberedning. Pannans effekt är på 13 kW och har sju olika inställningslägen för att passa fastighetens behov.

Varmvattenberedaren levereras med komplett armatursats med blandningsventil och säkerhetsventil. Elpannan är utrustad med en R20 cirkulationspump och ett expansionskärl på 12 liter.

Vid ett strömavbrott sker återstart automatiskt stegvis under 2 timmar vilket ger en driftsäker återgång för att motverka skador på systemet. Genom en hög verkningsgrad och små värmeförluster är detta också en klimateffektiv och hållbar produkt.

Volym (liter) 265
HxBxD (mm) 1900 x 600 x 600
Vikt (kg) 110
Effekt 400v (kW) 3
Elanslutning Nej
Vattenvolym elpanna 3
Vattentryck elpanna 1,5

1173141003
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.