• Online endast
Pellets 6 mm. Bulkpellets. Fraktfritt
search
  • Pellets 6 mm. Bulkpellets. Fraktfritt

Pellets 6 mm. Bulkpellets. Fraktfritt

4 463,20 kr

På denna sidan kan Ni handla pellets - På bulk - direkt online. Fraktfritt levererat, direkt till bostaden. OBS: Glöm inte att köpa till telefonavisering om Ni kräver detta!Pellets 6 mm. i bulk! Välj antal Ton här!: 3.0 ton
Kvantitet

Minsta antal för beställning av den här produkten är 3.

  Köp & Betalningsvillkor

Vid beställningen ingår avtalet om köp först när Mr Pellets AB bekräftat er beställningen genom en manuell orderbekräftelse.

  Säkerhet & Säkra betalning!

Du kan känna dig trygg! De uppgifter du registrerar på ditt konto och all kommunikation mellan dig - Oss - Svea Bank - PayPal är krypterad.

  Öppet köp!

Ångerrätt ! Enligt Distansavtalslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar.

På denna sidan kan Ni handla pellets - På bulk - direkt online. Fraktfritt levererat, direkt till bostaden. OBS: Glöm inte att köpa till telefonavisering om Ni kräver detta!  (OBS: Ändrar inte på *Kvantitet* det sker automatisk. *Pris variera på antal*Där ändrar ni antalet, Med pilen) stafflade priser. Frågor? Ring: 070-5701674.

Pellets 8 mm. i bulkbil. Fraktfri leverans, direkt till dig!

OSB: Går Ej att skriva tex. 3.5 ton. Utan skriv senare i kassans ruta för meddelande tex. 3.5 ton. Så fixa vi det.

Man kan beställa med direktleverans hem till Er, fraktfritt är det och momsen är redan inbakad. Vi säljer endast Svensk kvalité pellets som är tillverkade av bästa råvaran i Sverige, inga tillsatser eller så. Den är kvalitetsanalyserad och i bästa skick :-). Om du byter ut din oljebrännare mot en pelletsbrännare får du samma sköna värme till lägre kostnad och dessutom bidrar du till en bättre miljö idag och i framtiden. Har du direktelvärme kan du snabbt sänka dina värmekostnader, och samtidigt göra ett litet bidrag för en bättre miljö, genom att installera en pelletskamin. Det finns många argument till varför du ska värma ditt hus med pellets. Att det hjälper dig att spara pengar och att det är en av de mest miljövänliga energikällorna idag är kanske de vanligaste. Lägg därtill till den lokala service och tillgänglighet som du får om du handlar av oss och de bekväma leveranser som Mr pellets erbjuder. Leverans direkt hem till dig. Antingen via bulkbil till ditt förråd eller i lätthanterliga  säckar.

1020-3
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.