• Online endast
Pellets 6 mm. 52 Säckar/pall.
search
  • Pellets 6 mm. 52 Säckar/pall.

Pellets 6 mm. 52 Säckar/pall.

4 092,00 kr

Pellets 6 mm. i säck. Handla pellets - direkt online.Fraktfria leveranser,direkt till er dörr. 52 säckar med pellets på varje pall,varje pelletspall väger 832 kg. Enegiinnehåll är ca 4.8 kW. Varje säck väger 16 kg.

Pellets i säck om 16 kg/st. 52 säckar per pall. Ändra antal här!: 4
Kvantitet

Minsta antal för beställning av den här produkten är 4.

  Köp & Betalningsvillkor

Vid beställningen ingår avtalet om köp först när Mr Pellets AB bekräftat er beställningen genom en manuell orderbekräftelse.

  Säkerhet & Säkra betalning!

Du kan känna dig trygg! De uppgifter du registrerar på ditt konto och all kommunikation mellan dig - Oss - Svea Bank - PayPal är krypterad.

  Öppet köp!

Ångerrätt ! Enligt Distansavtalslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar.

Pellets 6 mm. i säck. Handla pellets - direkt online.Fraktfria leveranser,direkt till er dörr. 52 säckar med pellets på varje pall,varje pelletspall väger 832 kg. Enegiinnehåll är ca 4.8 kW. Varje säck väger 16 kg. (OBS: Ändrar inte på *Kvantitet* det sker automatisk. *Pris variera på antal*Där ändrar ni antal!Med pilen), stafflade priser. frågor? Ring: 070-5701674. Minsta antal är 2 pallar.

Pellets kan man beställa med direktleverans hem till Er, fraktfritt är det på pellets och momsen är redan inbakad. Vi säljer endast Svensk kvalité pellets som är tillverkade av bästa råvaran i Sverige, inga tillsatser eller så. Den är kvalitetsanalyserad och i bästa skick :-). Om du byter ut din oljebrännare mot en pelletsbrännare får du samma sköna värme till lägre kostnad och dessutom bidrar du till en bättre miljö idag och i framtiden. Har du direktelvärme kan du snabbt sänka dina värmekostnader, och samtidigt göra ett litet bidrag för en bättre miljö, genom att installera en pelletskamin. Det finns många argument till varför du ska värma ditt hus med pellets. Att det hjälper dig att spara pengar och att det är en av de mest miljövänliga energikällorna idag är kanske de vanligaste. Lägg därtill till den lokala service och tillgänglighet som du får om du handlar av oss och de bekväma leveranser som Mr pellets erbjuder. Leverans direkt hem till dig. Antingen via bulkbil till ditt förråd eller i lätthanterliga  säckar.

1010-4
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.