Pelletskamin lilla frö Vit/Svart med Drag
search
  • Pelletskamin lilla frö Vit/Svart med Drag
  • Lilla Frö vit/svart Drag
  • Lilla Frö vit/svart Drag
  • Lilla Frö vit/svart Drag
  • Lilla Frö vit/svart Drag
  • Lilla Frö vit/svart Drag
  • Lilla Frö vit/svart Drag
  • Lilla Frö vit/svart Drag

Lilla Frö vit/svart Drag

29 200,00 kr

Produktinformationsblad

Pelletskamin Lilla Frö Vit/Svart + Drag+Wifi

Pelletskamin Lilla Frö är utvecklad och tillverkad i Sverige och genomsyras av en genuin kvalitetskänsla. Kaminens har design och format som passar i de flesta hemmiljöer. KMP´s pelletskamin Lilla Frö är ett lättskött och prisvärt alternativ som ger skön värme och extra myskänsla i fritidshus och mindre villor. Kaminen tänder själv.

Kvantitet

  Köp & Betalningsvillkor

Vid beställningen ingår avtalet om köp först när Mr Pellets AB bekräftat er beställningen genom en manuell orderbekräftelse.

  Säkerhet & Säkra betalning!

Du kan känna dig trygg! De uppgifter du registrerar på ditt konto och all kommunikation mellan dig - Oss - Svea Bank - PayPal är krypterad.

  Öppet köp!

Ångerrätt ! Enligt Distansavtalslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar.

Pelletskamin lilla frö med drag och wifi. (W-Lan)

Effekt (min-max): 2,5 - 5 kW Pelletsförråd: 35 liter (23 kg)Brinntid: 30-55 h Verkningsgrad: c:a 90% Strömförsörjning: 230 VAC, jordat uttag Rökrör diameter: 76 mm Vikt: 80 kg Ljudnivå: <45 dB(A) Bredd x Djup x Höjd: 520 x 430 x 1030 mm

Lilla Frö har en helt ny, intelligent styrning bestående av en kontrollpanel med tryckkänslig färgdisplay som har inbyggt WiFi. Kaminen kan anslutas till det trådlösa hemmanätverket, och styras via webläsaren i mobil, padda eller dator oberoende var du befinner dig.

Finns inte trådlöst internet kan kaminen fjärrstyras med SMS med hjälp av tillbehöret GSM-styrning.

Styrningen mäter undertryck, förbränningstemperatur och rökgastemperatur och justerar med hjälp av dessa parametrar matningen av pellets för att ge en optimal förbränning oberoende av pelletssort och storlek.

Den nyutvecklade brännarkoppen ger extremt goda rökgasvärden med mycket hög verkningsgrad och minimala utsläpp av koloxid, oförbrända kolväten och partiklar. Kaminen klarar med mycket bred marginal de krav som ställs i det nya Ekodesign-direktivet. 

Fördelar med pelletskamin Lilla Frö

•Primär värmekälla
•Upp till 80% av husets värmebehov
•Möjlighet att njuta av eldens sken
•Helautomatisk, termostat tänder och släcker
•Automatisk rengöring av konvektionsdelar
•Litet format med stort pelletsförråd


KMP Lilla Frö är utvecklad och tillverkad i Sverige och genomsyras av en genuin kvalitetskänsla. Kaminens har design och format som passar i de flesta hemmiljöer. KMP Lilla Frö är ett lättskött och prisvärt alternativ som ger skön värme och extra myskänsla i fritidshus och mindre villor. Kaminen tänder själv. 

KMP kaminerna är utvecklade för att fungera som en primär värmekälla. Den höga verkningsgraden i kombination med den automatiska driften gör att kaminen kan ersätta upp till 80% av elvärmen i en normal villa med direkt-verkande el. Önskad rumstemperatur ställs enkelt in på manöverpanelen. Vid termostatdrift, tänds och släcks sedan kaminen automatiskt för att hålla rätt temperatur. Med den digitala styrningen kan du programmera olika temperaturer. Kanske du vill ha extra varmt och skönt på morgonen och kvällen men svalare på dagen och natten. Med KMP:s egenutvecklade styrning kan du få det precis som du vill. Påfyllning av pellets sker enkelt genom luckan på toppen av kaminen. Förrådets väl tilltagna storlek gör att kaminen, i ett normalt hus, brinner ett till två dygn innan det är dags att fylla på igen. 

Skorsten eller inte?
Har du ingen skorsten kan du välja att installera den utan en traditionell skorsten. Lösningen kallas KMP Drag och är en patentsökt fläktstyrd rökgaskanal som går rakt ut genom väggen.

Specifikation:

Effekt (min-max): 2,5-5 kW

Pelletsförråd: 35 liter (26 kg.)

Brinntid: 30-55 h

Verkningsgrad: c:a 94%

Strömförsörjning: 230 VAC, jordat uttag

Rökrör diameter: 76 mm

Vikt: 80 kg

Ljudnivå: <45 dB(A)

Bredd x Djup x Höjd: 520 x 430 x 1030 mm

Energieffektivitetsklass:  A++

Påfyllning av pellets sker enkelt genom luckan på toppen av kaminen. Förrådets väl tilltagna storlek gör att kaminen, i ett normalt hus, brinner ett till två dygn innan det är dags att fylla på igen.

Skorsten eller inte? 1 Hål är allt som behövs.

Har du ingen skorsten kan du välja att installera den utan en traditionell skorsten. Lösningen kallas KMP Drag och är en patentsökt fläktstyrd rökgaskanal som går rakt ut genom väggen.KMP-2071VSD
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.