Pellets panna Bionet+12D-(Toppmatad)
search
  • Pellets panna Bionet+12D-(Toppmatad)
  • Pellets panna Bionet+12D-(Toppmatad)
  • Pellets panna Bionet+12D-(Toppmatad)
  • Pellets panna Bionet+12D-(Toppmatad)

Pellets panna Bionet+12D-(Toppmatad)

Utgått pga. Ariterms konkurs! Vissa reservdelar finns.

Ariterm Bionet+ 12D. Komplett med monterad BeQuem-brännare. Är marknadens bekvämaste komplement! I Ariterm Bionet+ 12 har en kompakt pelletspanna kombinerats med Ariterm BeQuem pelletsbrännare till en funktionssäker och effektiv enhet. Bekvämlighet, miljöprestanda och verkningsgrad är bästa tänkbara.

Kvantitet

  Köp & Betalningsvillkor

Vid beställningen ingår avtalet om köp först när Mr Pellets AB bekräftat er beställningen genom en manuell orderbekräftelse.

  Säkerhet & Säkra betalning!

Du kan känna dig trygg! De uppgifter du registrerar på ditt konto och all kommunikation mellan dig - Oss - Svea Bank - PayPal är krypterad.

  Öppet köp!

Ångerrätt ! Enligt Distansavtalslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar.

Utgått men reservdelar finns.

Ariterm Bionet+ 12D. Komplett med monterad BeQuem-brännare.


Är marnadens bekvämaste komplement!
I Ariterm Bionet+ 12 har en kompakt pelletspanna kombinerats med Ariterm BeQuem pelletsbrännare till en funktionssäker och effektiv enhet. Bekvämlighet, miljöprestanda och verkningsgrad är bästa tänkbara för att uppfylla kraven på lätthanterlig och effektiv pelletseldning.

Ariterm Bionet har ett stående konvektionssystem som minskar beläggningarna vilket gör att pannan kan bibehålla en hög verkningsgrad mellan serviceintervallerna. Servicebehovet är beroende av pelletskvalitet och uttagen effekt (bränsleåtgång) och varierar under årstiderna.
Den väl tilltagna askbehållaren på 20 liter är enkel att dra ut och tömma.

Reglerautomatik
Den för pelletseldning speciellt utvecklade automatiken gör det möjligt att reglera effekten i upp till 3 steg. I automatikens display kan du få information om driftstatus såsom panntemperatur, rökgastemperatur, drifttider och larmfunktion m.m.

Mångsidig tilläggsvärme!
Ariterm Bionet kan med fördel anpassas till ett existerande vattenburet värmesystem. Bionet är ett lättskött, behändigt och ekonomiskt val i kombination med solenergisystem, vedpannaeller värmepump. Effekten på 12 kW räcker till de flesta villasystem.

För tappvarmvatten kopplas Bionet med fördel till separat varmvatten- ackumulator förberedd för solvärme. Ariterm Bionets kompakta format möjliggör installation även i trånga utrymmen.
Pelletspanna Bionet, Ariterms pelletspanna Bionet kan även levereras utan pelletsbrännare.

För dig som tidigare installerat BeQuem alternativt KMP PX21/PX22 pellets-brännare i befintlig panna är Bionet ett bra alternativ i kombination med befintlig brännare.

4037
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.