Pelletsbrännare KMP PB25
search
  • Pelletsbrännare KMP PB25
  • KMP PB25
  • Måttskiss PB25

Pelletsbrännare KMP PB25 Wifi

13 599,20 kr

Pelletsbrännare PB25 med wifi, Pelletsbrännare från KMP i Öland, PB25, den allra senaste modellen. Brännaren är tillverkad i rostfritt, syrafast och högtemperaturbeständigt stål. Material som håller länge. Nya styrningen KMP03. Effekt Max: 25 kW.

Du betämmer själv vilka tillbehör du vill ha, såsom skruvtransportör, ackumulatortankstyrning och förrådslösning. 

Tillbehör: Anslutningsstos, externskruv, pelletsförråd.

Kvantitet

  Köp & Betalningsvillkor

Vid beställningen ingår avtalet om köp först när Mr Pellets AB bekräftat er beställningen genom en manuell orderbekräftelse.

  Säkerhet & Säkra betalning!

Du kan känna dig trygg! De uppgifter du registrerar på ditt konto och all kommunikation mellan dig - Oss - Svea Bank - PayPal är krypterad.

  Öppet köp!

Ångerrätt ! Enligt Distansavtalslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar.

Pelletsbrännare från KMP Öland, PB 25, med Wifi (WLAN)den allra senaste modellen.

Brännaren är tillverkad i rostfritt, syrafast och högtemperaturbeständigt stål. Material som är omsorgsfullt utvalda med tanke på lång livslängd och låga kostnader. Den har inga rörliga delar. Brännaren har en hög verkningsgrad. Med modern digital teknik övervakas termostaten i pannan och temperaturen bibehålls på effektivast sätt. Säkerheten är den högsta med flera inbyggda skydd som fallrör, överhettningsskydd och övervakningssensor för lågan. Installationskostnaden är mycket låg. Brännaren är enkel att installera och passar de flesta pannor genom en framåtbrinnande konstruktion. Elektrisk tändning är standard. Förbränningsverkningsgrad: ca 93 % Avgiven effekt i maxläge: 25 kW Avgiven effekt i halvfartsläge: ca 10 kW Spänning: 230VAC Effektförbrukning, medel : 40 W Vikt 12 kg

Vår nya pelletsbrännare bygger vidare på KMP:s poplära rörbrännarkonstruktion från 1996, men med en helt ny styrning och senaste teknik. Brännaren är utrustad med ett högklassigt keramiskt tändelement av samma typ som sitter i KMP:s pelletskaminer. 

Du betämmer själv vilka tillbehör du vill ha, såsom skruvtransportör, ackumulatortankstyrning och förrådslösning. 

Tillbehör: Anslutningsstos, externskruv, pelletsförråd.

KMP-1588

Du kanske också gillar

Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.