Pelletskamin Freja Svart

20111014

New product

Introduktionserbjudande! Pelletskaminen Freja, svart 3-6,5 kW! OBS: Begränsat antal under introduktion! Endast 3 st kvar i denna leveransen, uppdaterad 25/7-2011 Månadskostnad tex. 12 månader räntefritt ca: 1 540 kr/mån. alt. 24 mån: ca 770 kr/mån Pelletkaminen Freja har som Tor, många finesser, Och lätt att och

More details

18 141 kr tax incl.

-10%

20 156 kr tax incl.

More info

Introduktionserbjudande! Pelletskaminen Freja, svart 3-6,5 kW!


OBS: Begränsat antal under introduktion! Endast 3 st kvar i denna leveransen, uppdaterad 25/7-2011

Månadskostnad tex. 12 månader räntefritt ca: 1 540 kr/mån. alt. 24 mån: ca 770 kr/mån

Pelletkaminen Freja har som Tor, många finesser, Och lätt att och styra med fjärrkontrollen, Timerstyrning med veckotime, nattsänkning med mera. Den höga verkningsgraden i kombination med den automatiska driften gör att kaminen ersätter upp till 80 % av uppvärmningen i en normal villa med t.ex. direktverkande el.


Detta är ett fyndpris vid introduktion, jämfört med andra pelletskaminer av denna kapacitet. med massor med möjligheter och funktioner. Pelletsbehållaren rymmer ca 15 kg. Färger: Svart.

Utsida: Stål-pulverlack.

Insida: Monobloc stålkonstruktion, hand svetsade, värmebeständig upp till 1200 ° C med hög temperatur färg.

Dörr: Kolstål, tål höga temperaturer, med keramiskt glas.

Utagbar asklåda: Lätt att tömma, den samlar in askan fallit genom hålen i glödfatet.

Glas-självrengörande: Förändra luftströmmen så att den blåser bort aska från glaset insida och håller glaset alltid rent.

LCD kontrollpanelen: den är placerad på ovansidan av kaminen, enkel och lätt att använda. Det är möjligt att planera veckovis och frånkoppling av kaminen (helgen ingår).

Thermostat: Kaminens thermostat se till att hålla rumstemperaturen stabilt. Temperaturen kan väljas av användaren både i panelen och med fjärrkontrollen, inställt värde visas på displayen.

Fyra effektsteg: Det är upp till dina behov, som också visas på displayen. Även ECO-styrning i programmet.

Rökutgång: ø 80 mm, inlopp Ø 50 mm. (B*D*H*) 558/584/712.

Elanslutning: 230V-50Hz-1ph. 120V-60Hz, 100V-50Hz

Fjärrkontroll: Det är bra att ha funktioner på och av, Effekt låg eller hög, temperaturen låg eller hög, automatisk eller manuell. Fjärrkontrollen har 10 meters räckvidd.

Rensa automatiskt askan inuti Brännaren: det är löst problemet med igensättning till brännaren när askan värdet av biomassa pellets är över 2%. Minska frekvensen din rengörning, flertalet ggr.

Accessories

Customers who bought this product also bought:

Download