Leveranser och returer!

Leveranser

Varor som finns i lager skickas normalt inom 2-5 arbetsdagar efter det att vi har mottagit din beställning. I de fall en vara måste beställas från leverantör kan leveranstiden vara något längre. Paketen levereras med Posten, Bussgods, DHL och m.m.

Leveransförseningar

Leveransförseningar kan t.ex. ske när en leverantör inte kan fullfölja sina leveransförpliktelser mot oss. Om det inträffar från säger vi oss ersättningsansvar till kunden för den skada som förseningen åstadkommit. Vi meddelar alltid kunden om leveranstiden kraftigt avviker från den vi uppger i produktbeskrivningen.

Pelletsleveranser!

Leveranstiden vintertid är normalt inom 5 arbetsdagar. Sommartid är den normala 10 arbetsdagar  men kan variera kraftigt beroende på efterfrågan eller annat som Vi inte kan påverka. Vid krav eller önskemål om Trucklossning eller kranlossning, kan (kommer) det att förekomma lägre leveranstider.

Vid pelletsleveranser kan leveranstiden variera kraftig, dels beroende på efterfrågan, snökaos, orkan, tsunami (hoppas vi inte)(jordskalv) produktionstopp, krig, epidemier ,råvarubrist med mera, utanför vår påverkan.