Pelletskamin Balder 9 kW Röd & Svart

201210-R/S

Ny produkt

Nyhet! Pelletskamin Balder Röd/Svart! Nu med Svenska menyer, finns ytterligare 12 språk att välja bland

Helt ny modell. Max 9 kW. Stilren och enkel i sin mjuka form. Vi får bara ett begränstat antal. Har bara lagt upp några snabba bilder från mobilen. den är snyggare i verkligheten än mina dåliga bilder :-).  Men den är svart på topp & framtill och röda sidor. Månadskostnad ca 436 kr.

Mer detaljer

13 560 kr inkl.

Mer information

Passa på nu till en bra affär! Drar ned din värmekostnad rejält!

OBS: Begränsat antal. Tog bara hem ett fåtal, med denna färgkombinationen.

Max 9 kW. Stilren och enkel i sin mjuka form. Fjärrkontroll ingår. En driftsäker enkel pelletskamin. Behållaren rymmer ca 12 kg. 4 olika effektlägen, med termostat osv. Du kan även ställa tider som den skall gå på under dagens alla timma under hela vecka. Kan också läggas under konstant underhåll, vilket innebär att den går över på lågeffektsläge och småbrinner hela tiden, eller om tändelementet gått sönder kan du köra den manuellt, tills du fått hem ett nytt. Den är att underhålla. Lätt att komma åt för rengörning och riktigt servicevänlig. Ställbar mellan 6 - 9 kW, trots sitt smäckra format så finns det ju kapacitet.

Läs mer produktfliken: produkt-info nedan

Balder betyder 'den lysande'. Balder är son till Oden och Frigg. Han är vacker, god och populär och har tillsammans med Nanna sonen Forsete. Han är känd för att ha blivit dödad av Höder, som blev lurad av Loke. Balder sades vara bäst av asarna. Det är omöjligt att säga något ont om honom.

Tillbehör

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Nerladdning

Bruksanvisning © SE-Asar-grace

Svensk bruksanvisning pelletskamin Asar/grace Version.05.01

Nerladdning

Intrim.© ASAR- SE-2014

Djupgående intrimningsanvisning för den händige.

Nerladdning