Nyhetsbrev

Nyheter

Hantering av personuppgifter!

Dina uppgifter om namn, adress, telefonnummer osv. behandlas helt konfidentiellt, och används för att expediera din beställning. Lagstiftningen för affärsdrivande företags bokföring innebär att vi måste spara dina personuppgifter i 7 år. Personuppgifter sparas av Mr Pellets i en databas på en säker server, som man inte har direkt åtkomst till från Internet. Vi lämnar inte ut dina personuppgifter till tredje man. Enligt lagen om behandling av personuppgifter, har du möjlighet att se och protestera mot de uppgifter som handlar om dig.

Personuppgifter, anti-SPAM & cookies

Vi behandlar dina personuppgifter med högsta försiktighet och garanterar, i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL 1998:204), att dina kunduppgifter endast används av Mr Pellets osv. Nyhetsbrev skickas endast ut efter godkännande av kunden.

Cookie är en textfil som lagras på din dator när du besöker vår webbplats. Det finns två typer av cookies. En som lagras under en längre tid och som bl.a. håller reda på vad som är nytt sedan du besökte sidan senast. Den andra kallas session-cookie och lagras endast tillfälligt under den tid du besöker sidan. Den här typen är nödvändig för att du ska kunna använda dig av samtliga funktioner när du navigerar och handlar på sidan. Enligt den nya lagen om elektronisk kommunikation som trädde i kraft den 25 juli 2003 skall alla besökare på webbplatser som använder cookies informeras om detta. Besökaren skall även ges möjlighet att förhindra att cookies lagras på datorn. Vår webbplats använder ibland cookies och då enbart för att göra det lättare för dig att använda våra sidor. Om du inte accepterar att det sparas cookies i din dator kan du ändra inställningarna i din webbläsare (Internet Explorer, Netscape,) så att den inte sparar cookies.

Hos Konsumentverket och ARN kan du läsa mer detaljerat om Konsumentköplagen och Distansavtalslagen mm.