Pelletsbrännare Ariterm BeQuem 20D
search
  • Pelletsbrännare Ariterm BeQuem 20D
  • Pelletsbrännare Ariterm BeQuem 20D
  • Pelletsbrännare Ariterm BeQuem 20D
  • Pelletsbrännare Ariterm BeQuem 20D
  • Pelletsbrännare Ariterm BeQuem 20D

Pelletsbrännare Ariterm BeQuem 20D

23 500,00 kr

Nytt pris på denna:

Pelletsbrännare Ariterm BeQuem 20D, 20 kW Ariterm BeQuem 20D uppfyller högsta krav på en bekväm och effektiv pelletseldning! BeQuem 20D är en av de mest tillförlitliga produkter som marknaden kan erbjuda. En i grunden robust konstruktion där vitala delar utförts i värmetåligt gjutjärn är en garanti .

Kvantitet

  Köp & Betalningsvillkor

Vid beställningen ingår avtalet om köp först när Mr Pellets AB bekräftat er beställningen genom en manuell orderbekräftelse.

  Säkerhet & Säkra betalning!

Du kan känna dig trygg! De uppgifter du registrerar på ditt konto och all kommunikation mellan dig - Oss - Svea Bank - PayPal är krypterad.

  Öppet köp!

Ångerrätt ! Enligt Distansavtalslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar.

Pelletsbrännare Ariterm BeQuem 20D, 20 kW

Ariterm BeQuem 20D uppfyller högsta krav på en bekväm och effektiv pelletseldning!

BeQuem 20D är en av de mest tillförlitliga produkter som marknaden kan erbjuda. En i grunden robust konstruktion där vitala delar utförts i värmetåligt gjutjärn är en garanti för bästa livslängd och minimala underhållskostnader.

Ett unikt övertryckssystem minskar känsligheten för yttre påverkan och tryggar driften även under ogynnsamma förhållanden.

Reglerautomatik. Den för pelletseldning speciellt utvecklade automatiken gör det möjligt att reglera effekten i upp till 3 steg. I automatikens display kan du få information om driftstatus såsom panntemperatur, rökgastemperatur, pelletsförbrukning, pelletslager, larmfunktion m.m.

Ur bekvämlighetssynpunkt kommer pelletsbrännaren mest till sin rätt i ett komplett pelletssystem med matning från ett förråd som fylls via inblåsning från bulkbil.

Brännaren som arbetar med en undermatad förbränningsprincip, kräver ett minimum av skötsel och i kombination med en anpassad pelletspanna gör det pelletseldning till ett bekvämt och enkelt uppvärmningssystem anpassat till dagens krav på miljö och driftsekonomi.

BeQuem pelletsbrännare går att montera i de flesta på marknaden förekommande ved- och oljepannor.


Pelletsbrännarna som ingår i Ariterm BeQuem-serien hör till de mest tillförlitliga på marknaden för villatillämpningar. De är i grunden robusta konstruktioner, där vitala delar utformats i värmetåligt gjutjärn, vilket garanterar en lång livslängd och minimala underhållskostnader. Pelletsbrännarens displayen ger dig information om driftstatus, t ex panntemperatur, rökgastemperatur, pelletsförbrukning, aktuell nivå i pelletsförrådet, larmfunktion med mera.


Pelletsbrännare i Ariterm BeQuem-serien kan monteras i de flesta ved- och oljepannor. Den mest effektiva, ekonomiska, bekväma och miljövänliga driften uppnås dock när brännaren är integrerad i en modern pelletspanna.
Den bästa och säkraste i moden tid.

1057

Nerladdning

Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.