Pelletspanna Ariterm Biomatic Basic 8-20kW

4007

Ny produkt

Utgått pga. Ariterms konkurs!

Billig och köpvärd Pelletspanna Biomatic Basic.

Pelletspanna Ariterm Biomatic Basic 8 - 20 kW Är en pelletspanna utan pelletsbrännare som passa till marknadens flesta pelletsbrännare, och har rökgasfläkt, sotspakning, elpatron,  och är en ekonomisk, driftsäker och miljövänlig kombination av centralvärmepanna. Är avsedd för uppvärmning av villor .

Mer detaljer

39 900 kr inkl.

Mer information

Pelletspanna Ariterm Biomatic Basic 8 - 20 kW Är en pelletspanna utan pelletsbrännare som passa till marknadens flesta pelletsbrännare, och har rökgasfläkt, sotspakning, elpatron ,  och är en ekonomisk, driftsäker och miljövänlig kombination av centralvärmepanna. Är avsedd för uppvärmning av villor och produktion av varmvatten.

Nu lanserar Ariterm pelletspannan Biomatic Basic. Pannan är optimerad för de flesta fabrikat av pelletsbrännare eftersom den är standardutrustad med rökgasfläkt vilket ger bästa tänkbara förutsättningar för pelletseldning. Biomatic Basic har ett stående konvektionssystem (samma som för Biomatic+) med spaksotning vilket gör att pannan kan hålla en hög verkningsgrad mellan servicetillfällen.

 

Tillbehör

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Nedladdningsbara PDF-Filer.