Focus Vlm-500S
search
  • Focus Vlm-500S

Focus Vlm-500S

30 920,00 kr

Nästintill outtömlig beredare som täcker såväl större badkar som duschar till hela familjen. Med extra kraftig elpatron sker återhämtningen extra snabbt.
Focus är känt för sin pålitlighet som ger bekymmersfri varmvattenkomfort för lång tid framöver och med denna näst intill outtömliga beredare finns det gott om varmvatten för hela familjen och mer därtill. Volymen räcker till att fylla ett par större hörnbadkar eller så många som sju stycken tiominuters-duschar samtidigt som den effektiva gör att beredaren snabbt återhämta sig.
Denna modell har en kraftigare elpatron tillsammans med en större tank vilket ger mycket mer varmvatten till godo åt det större hushållet eller i flerbostadshus. Med denna beredare känner du dig aldrig begränsad till en viss varmvattenmängd!

Kvantitet

  Säkerhet & Säkra betalning!

Du kan känna dig trygg! De uppgifter du registrerar på ditt konto och all kommunikation mellan dig - Oss - Svea Bank - PayPal är krypterad.

  Leverans & Returer

Varor som finns i lager skickas normalt inom 1-3 arbetsdagar I de fall en vara måste beställas från leverantör kan leveranstiden vara något längre.

  Öppet köp!

Ångerrätt ! Enligt Distansavtalslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar.

Focus VLM-500S är Metro Therms största konventionella varmvattenberedare. Den används främst där seriekoppling av två mindre varmvattenberedare inte är ett alternativ. Varmvattenberedaren levereras med komplett armatursats. Elpatronen på 6 kW med direkt uppvärmning är standard och kan anslutas med såväl 1-fas, 2-fas eller 3-fas. Behållaren består av rostfritt stål som ger ett korrosionsskydd som lämpar sig särskilt bra vid lågt pH-värde (surt), kolsyrehaltigt vatten eller vatten där det inte är så hög kloridhalt.

* Mängd 40 °C varmvatten.

Volym/V40* (liter) 500 / 861
Korrosionsskydd Rostfritt stål
Typ Varmvattenberedare
Termostat Traditionell
Röranslutning Nedåt
HxBxD (mm) 1970 x 730 x 730
Vikt (kg) 145
Armatur Ø / C-C (mm) Ø22 / 100 mm
Effekt 230v (kW) 3 kW
Effekt 400v (kW) 6 kW
Elanslutning Ja
Uppvärmningstid till 50° vid 400 V (ca min) 249
Antal duschar 24 st 3 min
Kapslingsklass IPX4
Energiklass C
Märktryck (bar) 10
Max avsäkringstryck 13

1512051603
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.