Focus Ackman Hybrid 2000B
search
  • Focus Ackman Hybrid 2000B

Focus Ackman Hybrid 2000B

47 480,00 kr

Detta är en ackumulatortank som redan i standardutförande är flexibel och kan användas till de flesta tänkbara situation och anslutas helt anpassat efter dina behov och förutsättningar. De många anslutningsmöjligheterna i denna tanken gör att den kan anslutas mot alla typer av värmesystem och flera samtidigt exempelvis solvärme, värmepanna, fjärrvärmecentral eller värmepump.

Anslutningarna är säkrade med läckageskydd som förhindrar att vattnet kan läcka bakåt vilket ger en extra säkerhet till dig som husägare.

Kvantitet

  Säkerhet & Säkra betalning!

Du kan känna dig trygg! De uppgifter du registrerar på ditt konto och all kommunikation mellan dig - Oss - Svea Bank - PayPal är krypterad.

  Leverans & Returer

Varor som finns i lager skickas normalt inom 1-3 arbetsdagar I de fall en vara måste beställas från leverantör kan leveranstiden vara något längre.

  Öppet köp!

Ångerrätt ! Enligt Distansavtalslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar.

Focus Ackman Hybrid är konstruerad för att kunna använda och ta fördel av flera olika typer av värmesystem samtidigt. Med tre olika slingor och en siktningsplåt tar den effekivt hand om värmeenergin varifrån den än kommer och producerar effektivt tappvarmvatten via en effektiv slinga.

En slinga med en värmeöverföringsyta på 1,3 m² är avsedd för lågvärmesystem till exempel solenergi eller värmepump. De andra slingorna har en sammanlagd värmeöverföringsyta på 5,1 m² vilket ger en flödesvolym på 6,2 liter sammanlagt. Tappvattenslingan har ett flöde på 30 l/min vilket ger en effekt på 100 kW vid temperaturprogram 80/10-58 °C.

Typ Ackumulatortank värme
HxBxD (mm) 2010 x 2020 x 780
Vikt (kg) 510

1175231004
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.