Pelletsbrännare Janfire PX52 50-60 kW
search
  • Pelletsbrännare Janfire PX52 50-60 kW

Pelletsbrännare Janfire PX52 50-60 kW

21 900,00 kr

Janfire PX52 - svensktillverkad pelletsbrännare 50 - 60 kW

Kvantitet

  Säkerhet & Säkra betalning!

Du kan känna dig trygg! De uppgifter du registrerar på ditt konto och all kommunikation mellan dig - Oss - Svea Bank - PayPal är krypterad.

  Leverans & Returer

Varor som finns i lager skickas normalt inom 1-3 arbetsdagar I de fall en vara måste beställas från leverantör kan leveranstiden vara något längre.

  Öppet köp!

Ångerrätt ! Enligt Distansavtalslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar.

Janfire PX52 - svensktillverkad pelletsbrännare 50 - 60 kW

KMP-brännaren är en svensktillverkad pelletsbrännare med egen design och konstruktion. Pelletsbrännaren PX52 är anpassad för större boningshus, fabrikslokaler eller liknande. Den är CE-märkt och uppfyller alla krav enligt den europeiska pelletsbrännarstandarden EN15270.

Konstruktionen och materialvalet är gjort med tanke på lång livslängd och låga kostnader. Brännaren är tillverkad i rostfritt, syrafast och högtemperaturbeständigt stål. Den har inga rörliga delar.

Effektiv förbränning

Brännarens konstruktion ger en förvärmd förbränningsluft och därigenom en hög verkningsgrad. Detta ger den bästa och mest ekonomiska uppvärmning man kan tänka sig - "Förnyelsebar ekonomi"!

Styrningen av brännaren är av senaste teknik. Ett programmerat eletronik-kort övervakar termostaten i pannan. Detta gör att pannan på ett så effektivt sätt som möjligt bibehåller temperaturen. Elektrisk tändning är standard.

Högsta säkerhet och låg installationskostnad

Brännaren är utrustad med flera, av varandra oberoende, säkerhetsfunktioner såsom: fallrör, överhettningsskydd och en övervakningssensor för flamman.

Installationskostnaden är mycket låg. Brännaren är mycket enkel att installera och den framåtbrinnande principen gör att den passar i de flesta typer av pannor.

 

1056 kampanj
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.