Ariterm BioCompPX UL Integrerad PX52
search
  • Ariterm BioCompPX UL Integrerad PX52
  • Ariterm BioCompPX UL Integrerad PX52

Ariterm BioCompPX UL Integrerad PX52

Utgått ur sortimentet!

Ariterm BioCompPX-UltraLight är en komplett pelletspanna för dig som har effektbehov utöver vad normala villapannor är konstruerade för. BioCompPX-UL tillåter kontinuerlig drift upp till pannans märkeffekt på 60kW vilket gör den till en utmärkt produkt för dig med stort kontinuerligt effektbehov. Välj Vänster eller Höger montage av brännaren

Kvantitet

  Köp & Betalningsvillkor

Vid beställningen ingår avtalet om köp först när Mr Pellets AB bekräftat er beställningen genom en manuell orderbekräftelse.

  Säkerhet & Säkra betalning!

Du kan känna dig trygg! De uppgifter du registrerar på ditt konto och all kommunikation mellan dig - Oss - Svea Bank - PayPal är krypterad.

  Öppet köp!

Ångerrätt ! Enligt Distansavtalslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar.

Ariterm BioCompPX-UltraLight – biovärmepannan i det enkla och lilla formatet

Denna BioCompPX-UL är med brännare PX52, och utan tappvattenautomat= alltså ingen tillgång av tapp-varmvatten.

Ariterm BioCompPX-UL är en komplett pelletspanna för dig som har effektbehov utöver vad normala villapannor är konstruerade för. BioCompPX-UL tillåter kontinuerlig drift upp till pannans märkeffekt på 60kW vilket gör den till en utmärkt produkt för dig med stort kontinuerligt effektbehov. BioCompPX-UL är en ny konstruktion i modern design som förenats med vår erkänt säkra och tillförlitliga pelletsbrännare PX52 och har rökgasfläkt som standard. Pelletsbrännaren är monterad på gejdrar som gör att den enkelt kan dras ut ur pannan för service eller rengöring.

BioCompPX-UL tillhör en ny generation av automatiska fastighetspannor. De stående konvektionstuberna med automatisk rengöring minskar beläggningarna och gör att pannan bibehåller en hög verkningsgrad mellan serviceintervallerna.

Ariterm BioCompPX-UL är en komplett pelletspanna för dig som har effektbehov utöver vad normala villapannor är konstruerade för. BioCompPX-UL tillåter kontinuerlig drift upp till pannans märkeffekt vilket gör den till en utmärkt produkt för dig med stort kontinuerligt effektbehov. BioCompPX-UL är en ny konstruktion i modern design som förenats med vår erkänt säkra och tillförlitliga pelletsbrännare PX52 och har rökgasfläkt som standard. Bekvämlighet, miljöprestanda och verkningsgrad är bästa tänkbara för att uppfylla kraven på lätthanterlig och effektiv pelletseldning.

BioCompPX-UL tillhör en ny generation av automatiska fastighetspannor. De stående konvektionstuberna med automatisk rengöring minskar beläggningarna och gör att pannan bibehåller en hög verkningsgrad mellan serviceintervallerna.

BioCompPX-UL finns som höger- eller vänstermodell, d.v.s. med brännarluckan på endera sidan. Alla pannor har ett stort askutrymme som enkelt nås från den frontmonterade luckan. Till askutrymmet kan askskruv inkopplas för automatisk uraskning. BioCompPX-UL är utrustad med flera stosar vilket möjliggör många olika monteringsalternativ. Dessutom kan elpatron monteras i pannan.

Pelletsbrännaren är monterad på gejdrar som gör att den enkelt kan dras ut ur pannan för service eller rengöring.

Reglerautomatik

Den för pelletseldning speciellt utvecklade automatiken gör det möjligt att reglera effekten i upp till 3 steg. I automatikens display visas information om driftstatus såsom panntemperatur, larmfunktion och effektläge m.m.

Ultra Light

BioCompPX finns även i ett enklare utförande utan tappvattenautomat - BioCompPX Ultra Light.

Vid leverans ingår:

*Brännare PX52 kompl.

• Sotningsredskap

• Slamfilter

• Murningsstöd

• Rökrör

• Rökgasfläkt

• Automatik för konvektionsrengöring / askutmatning

Tillbehör:

• Kombinationsrökrör art.nr 5208

• Askutmatning

• Blandningsventil för varmvatten VTA323 art.nr 4322

• Shuntventil VRG133 Cu 22 art.nr 4321

• Trådlös Shuntreglering CRB122 art.nr 4319

• GSM modul för larm och fjärrstyrning art.nr 1059

• Elpatron inkl styrning art.nr 5749

1032-Vänster
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.