Focus Pe-20
search
  • Focus Pe-20

Focus Pe-20

49 520,00 kr

Focus PE-20 är en trotjänare i ett uppdaterat format men det som främst kännetecknar denna panna är den robusta och väl tilltänkta designen med beprövad teknik. Pannan är lättåtkomlig och smidig att rengöra genom de rymliga sotluckorna. Via dessa luckor kan man också enkelt inspektera och kontrollera brännarens glöd vid exempelvis uppstart.

Pannan har en varmvattentank på 145 liter med en inbyggd varmvattenslinga för en effektiv produktion av färskt tappvarmvatten. En kraftfull elpatron ingår också för att kunna köra pannan i eldrift, vilket kan vara en fördel på exempelvis sommaren för att täcka varmvattenbehovet när det inte är något värmebehov. Pannan kan med tillval också användas för att tillfälligt elda ved eller olja.

Kvantitet

  Säkerhet & Säkra betalning!

Du kan känna dig trygg! De uppgifter du registrerar på ditt konto och all kommunikation mellan dig - Oss - Svea Bank - PayPal är krypterad.

  Leverans & Returer

Varor som finns i lager skickas normalt inom 1-3 arbetsdagar I de fall en vara måste beställas från leverantör kan leveranstiden vara något längre.

  Öppet köp!

Ångerrätt ! Enligt Distansavtalslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar.

Focus PE-20 är en pelletspanna med beprövad teknik och i praktisk design.
Pannan har en effekt på 20 kW vid pellets med en verkningsgrad på upp till 92 %. Elpatronen gör det möjligt att köra pannan helt i eldrift. Pannan är också förberedd för att kunna anslutas med en ytterligare elpatron på 3 kW eller 6 kW vilket gör att pannan kan få en sammantagen effekt på antingen 3 kW, 6 kW, 9 kW eller 12 kW.
Som tillval finns det en vedeldningsats och oljeanslutning för att tillfälligt kunna använda pannan till eldning av ved eller olja om detta är ett önskemål.

Effekt pellets 20
Effekt el 6
Bränsle pellets
1172201001
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.