Pelletsbrännare Janfire PX52
search
  • Pelletsbrännare Janfire PX52
  • Pelletsbrännare Janfire PX52
  • Pelletsbrännare Janfire PX52
  • Pelletsbrännare Janfire PX52

Pelletsbrännare Janfire PX52

21 900,00 kr

Janfire PX52 - svensktillverkad pelletsbrännare 50 - 60 kW

Janfire-brännaren är en svensktillverkad pelletsbrännare med egen design och konstruktion. Pelletsbrännaren PX52 är anpassad för större boningshus, fabrikslokaler eller liknande. Den är CE-märkt och uppfyller alla krav enligt den europeiska pelletsbrännarstandarden EN15270. OBS: Anslutningstos tillbehör.

Kvantitet

  Köp & Betalningsvillkor

Vid beställningen ingår avtalet om köp först när Mr Pellets AB bekräftat er beställningen genom en manuell orderbekräftelse.

  Säkerhet & Säkra betalning!

Du kan känna dig trygg! De uppgifter du registrerar på ditt konto och all kommunikation mellan dig - Oss - Svea Bank - PayPal är krypterad.

  Öppet köp!

Ångerrätt ! Enligt Distansavtalslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar.

Janfire PX52 - svensktillverkad pelletsbrännare 50 -60 kW

Skall enligt tillverkaren ge upp till 60 kW. Janfire-brännaren är en svensktillverkad pelletsbrännare med egen design och konstruktion. Pelletsbrännaren PX52 är anpassad för större boningshus, fabrikslokaler eller liknande. Den är CE-märkt och uppfyller alla krav enligt den europeiska pelletsbrännarstandarden EN15270.

Konstruktionen och materialvalet är gjort med tanke på lång livslängd och låga kostnader. Brännaren är tillverkad i rostfritt, syrafast och högtemperaturbeständigt stål. Den har inga rörliga delar.

Effektiv förbränning

Brännarens konstruktion ger en förvärmd förbränningsluft och därigenom en hög verkningsgrad. Detta ger den bästa och mest ekonomiska uppvärmning man kan tänka sig - "Förnyelsebar ekonomi"!

Styrningen av brännaren är av senaste teknik. Ett programmerat eletronik-kort övervakar termostaten i pannan. Detta gör att pannan på ett så effektivt sätt som möjligt bibehåller temperaturen. Elektrisk tändning är standard.

Högsta säkerhet och låg installationskostnad

Brännaren är utrustad med flera, av varandra oberoende, säkerhetsfunktioner såsom: fallrör, överhettningsskydd och en övervakningssensor för flamman.

Installationskostnaden är mycket låg. Brännaren är mycket enkel att installera och den framåtbrinnande principen gör att den passar i de flesta typer av pannor.

 

1056
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.