Pelletskamin Neptuni Vit+Drag
search
  • Pelletskamin Neptuni Vit+Drag
  • Pelletskamin Neptuni Vit+Drag

Pelletskamin Neptuni Vit+Drag

Har utgått ur sortimentet, men reservdelar finns.

Pelletskamin Neptuni Vit + Drag KMP Neptuni - unik och utmanande Utmana dina sinnen med modern pelletskamin. Källan till KMP Neptunis speciella uttryck är framför allt den ellipsformade glasrutan och det pelarformade varmlufts- utblåset. Kaminen är utvecklad och tillverkad i Sverige.

Kvantitet

  Köp & Betalningsvillkor

Vid beställningen ingår avtalet om köp först när Mr Pellets AB bekräftat er beställningen genom en manuell orderbekräftelse.

  Säkerhet & Säkra betalning!

Du kan känna dig trygg! De uppgifter du registrerar på ditt konto och all kommunikation mellan dig - Oss - Svea Bank - PayPal är krypterad.

  Öppet köp!

Ångerrätt ! Enligt Distansavtalslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar.

Pelletskamin Neptuni Vit + Drag

KMP Neptuni - unik och utmanande Utmana dina sinnen med modern och nyskapande formgivning av Fredrik Fyhr och Fredrik Svensson. Källan till KMP Neptunis speciella uttryck är framför allt den ellipsformade glasrutan och det pelarformade varmlufts- utblåset. Kaminen är utvecklad och tillverkad i Sverige och bryter med traditionella former för att utmana betraktarens sinne. Den öppningsbara toppen och den genomtänkta sockeln bidrar till det spännande och spänstiga uttrycket. Resultatet är en elegant och sober kamin som är både lättplacerad och lättskött. KMP Neptuni är tillverkad i lackerad plåt och aluminium, där topp och front erbjuds i totalt sex kulörer. Sidorna och sockeln är lackerade i en diskret grafitgrå nyans. Ger ditt hem värme med automatik KMP-kaminerna är P-märkta och dess fläktar och patenterade bränsle-matning gör dem till de mest tystgående pelletskaminerna på marknaden. KMP Neptuni är utvecklad för att fungera som en primär värmekälla. Den höga verkningsgraden i kombination med den automatiska driften gör att kaminen ersätter upp till 80 % av uppvärmningen i en normal villa med t.ex. direktverkande el. Rumstemperaturen ställs enkelt in på manöverpanelen och vid termostatdrift tänds och släcks kaminen automatisk för att hålla inställd temperatur. Påfyllning av pellets sker ovanifrån genom att toppen skjuts framåt så att pelletsförrådet blir tillgängligt. Det rymliga förrådet gör att kaminen, i ett normalt hus, brinner 1-2 dygn innan det är dags att fylla på igen. Med eller utan skorsten… Finns det ingen skorsten i huset kan du välja att installera KMP Neptuni helt utan en traditionell skorsten. Lösningen kallas KMP Drag och är en patentsökt fläktstyrd rökgaskanal som går rakt ut genom väggen. Även anslutningen till en traditionell skorsten, ny eller gammal, är mycket smidig då endast ett handgrepp skiljer anslutning uppåt från bakåt.

2050D
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.